Oud Rhoonsedijk 2B

te Rhoon

€ 848.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Op een fraaie locatie aan de rand van Rhoon (Rhoon-Noord) treft u deze vrijstaande woning met inpandige garage. De woning is gelegen aan de buitenrand nabij het “Valkensteynse” bos in een sfeer die doet denken aan het buitengebied met gevarieerde bebouwing. Maar ook is de woning zeer centraal gelegen met op enkele minuten afstand diverse uitvalswegen en het metrostation van Rhoon met directe verbinding naar het stadscentrum van Rotterdam. De woning beschikt over een ruime woonkamer, woonkeuken, maar liefst 4 ruime slaapkamer ( 5 mogelijk), inloopkast en badkamer. de rondom gelegen tuin biedt aan de voorzijde parkeergelegenheid voor 2 auto’s en heeft aan de achterzijde diverse terrassen en groen. De tuin is gelegen op het zuidoosten waardoor u hier ’s zomers de gehele dag kunt genieten van de zon. De locatie biedt een fijne woonomgeving met op loop- fietsafstand het dorpscentrum met alle dagelijkse voorzieningen. ?

INDELING:

BEGANE GROND

Entree, ruime hal met meterkast, garderobe nis, trapopgang en toilet.

Ruime living bestaande uit woonkamer met open woonkeuken en schuifpui naar de tuin.

De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur o.a.: 6-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en close in boiler.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot garage met bijkeuken. In de bijkeuken bevinden zich tevens de was- en droogaansluiting en de CV-ketelopstelling. De garage biedt veel bergruimte en heeft een loopdeur naar de achtertuin.

De gehele begane grond is voorzien van plavuizen.

1E VERDIEPING

Overloop, masterbedroom met inloopkast in oorspronkelijke slaapkamer en badkamer en suite. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, toilet en 2 wastafels met meubel.

2e en 3e slaapkamer

2E VERDIEPING

Overloop, thans 4e slaapkamer. Na verbouwing/verhoging in 2002 is de verdieping extra licht en ruim en is de huidige voorzolder goed geschikt om te gebruiken als extra slaapkamer of verblijfsruimte.

Rondom gelegen tuin met aan de voorzijde een eigen oprit met parkeermogelijkheid voor twee auto’s en toegang tot de garage. De besloten achtertuin is gelegen op het zuidoosten en beschikt over diverse terrassen en groenborders.

KENMERKEN:

- Ligging op fraaie locatie;

- Rondom gelegen tuin met eigen oprit;

- Ruime moderne badkamer ;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing (HR++);

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Remeha CV-ketel uit 2008;

- Eigen oprit en garage;

-Perceel 489 m2 eigen grond

- Woonoppervlakte Circa 179 m2

- Inhoud Circa 723 m3

- Bouwjaar circa 1995

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy