Wilgenwede 67

te Barendrecht

€ 1.150.000,-- Kosten Koper

Een gehele verdieping van het luxe complex voor uzelf? Dit ROYALE APPARTEMENT op de 7e etage heeft rondom PANORAMISCH UITZICHT over de groene en waterrijke omgeving van Barendrecht. Stijlvol wonen met het comfort van maar liefst 4 PRIVE PARKEERPLAATSEN en 3 eigen bergingen in het souterrain van het complex. Met de lift bereikt u direct uw appartement met riante woonkamer en open keuken, 3 slaapkamers, kleedkamer, 2 badkamers en sauna. Genieten van de zomer en het uitzicht doet u op de 2 RIANTE ZONNIGE TERRASSEN.

Gelegen aan de rand van de wijk ‘Meerwede’ in het sportieve dorp Barendrecht op SLECHTS 20 MINUTEN VAN ROTTERDAM! Het luxe appartementencomplex ‘Maya’ biedt op loopafstand een prettige combinatie van comfort (winkelcentra, scholen, tramstation) en ontspanning (het Riederpark, de Gaatkensplas, het Inge de Bruijn zwembad, etc.).

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime hal met video-intercom en toegang tot de lift en twee trappenhuizen. Ook heeft u vanuit hier toegang tot het souterrain met 4 eigen parkeerplaatsen en 3 ruime bergingen.

7E VERDIEPING: Toegang tot uw appartement, direct uit de lift stapt u binnen in de hal en heeft u toegang tot de royale ontvangsthal met halfronde bar. De bar is voorzien van een koelinstallatie en tap. Een fantastische ruimte waar u perfect een feestje kunt vieren met schitterend uitzicht! Tevens is hier een gastentoilet aanwezig met fonteintje. De ontvangsthal geeft aan uw rechterhand toegang tot het woongedeelte en aan uw linkerzijde richting de slaapvertrekken.

Het riante woongedeelte is verdeeld in een zitkamer grenzend aan het terras en een open keuken met eetgelegenheid. Aan de achterzijde van het complex kijkt u vanuit de zitkamer over het buitenterras en heeft u werkelijk schitterend uitzicht over Barendrecht! De eetkamer aan de andere zijde van het appartement grenst aan de open keuken. Hierdoor ontstaat een royale en gezellige woonkeuken. De keukenopstelling heeft veel kastruimte en is voorzien van diverse apparatuur: een 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, heteluchtoven, magnetron en Amerikaanse koel-/vriescombinatie. Aan het barretje van het keukeneiland is het heerlijk borrelen of ontbijten! De keuken is afgewerkt met hoogglans crèmekleurige kasten en een lichtkleurig composiet aanrechtblad.

De ontvangsthal en het woongedeelte zijn voorzien van een lichtkleurige tegelvloer.

Aan de andere zijde van het appartement treft u de slaapkamers en badkamers. De hal in dit gedeelte geeft toegang tot alle vertrekken. Hier is een 2e volledig betegeld toilet met hangcloset en fonteintje en een berging met wasaansluitingen en CV-combiketel aanwezig.

De masterbedroom met eigen badkamer en kleedkamer grenst aan het 2e terras en heeft eveneens uitzicht over de water- en groenpartij naast het complex. Heerlijk rustig wakker worden! De volledig betegelde badkamer is uitgevoerd met ligbad, douchecabine, dubbel wastafelmeubel en handdoekradiator. De kleedkamer beschikt over op maat gemaakte kasten met schuifdeuren. In het slaapgedeelte van het appartement zijn verder 2 extra slaapkamers aanwezig, waarvan 1 in gebruik is als slaapkamer en 1 als kastenkamer met eveneens op maat gemaakte kasten met schuifdeuren. De volledig betegelde 2e badkamer aan de voorzijde van het appartement heeft een ligbad, douchecabine en dubbel wastafelmeubel. Hieraan direct grenzend treft u de saunaruimte met sauna, Turks stoombad, infrarood-cabine en dompelbad.

De slaapvertrekken zijn voorzien van tapijtvloeren.

KENMERKEN:

- Gedeeltelijke financiering door verkoper is mogelijk;

- Luxe appartement met eigen entree;

- Gehele 7e verdieping betreft eigen woning;

- Drie slaapkamers en twee badkamers aanwezig;

- Twee royale terrassen op het zuidwesten (circa 64 m2);

- Vier privé parkeerplaatsen in souterrain;

- Drie eigen bergingen in souterrain (circa 35 m2);

- Uitgebreide saunaruimte met diverse faciliteiten;

- Extra beveiligd: alarminstallatie, inbraak beveiligde voordeuren en posten;

- Vve: actief: bijdrage €534,68,- p/m;

- Woonoppervlakte: circa 351 m2;

- Inhoud: circa 1.144 m3;

- Bouwjaar: circa 2002.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy