Zilverling 6

te Rhoon

€ 645.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Aan de rand van de populaire woonwijk ‘Portlandsehoek’ treft u deze verrassende, MODERNE 2-onder-1-kap-woning met maar liefst 4 slaapkamers en 2 badkamers. GELIJKVLOERSE BEWONING is mogelijk door slaapkamer en badkamer op de begane grond. Het huis heeft een ruime en sfeervolle woonkamer, open keuken naar de eetkamer en kantoorruimte op de begane grond . Op de tweede verdieping biedt de ruime vliering veel OPBERGRUIMTE en heeft de achtertuin op het westen een heerlijke middagzon. Uw auto zet u op EIGEN TERREIN. De jonge woonwijk ligt op een gunstige locatie nabij uitvalswegen zoals hartje Rotterdam, maar ook de natuur van de polders ligt om de hoek. De woonwijk is KINDVRIENDELIJK vormgegeven met veel groen en speelvoorzieningen.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (8 groepen), toegang tot een kantoorruimte en trapopgang, modern toilet met hangcloset en fonteintje.

Vanuit de hal heeft u direct toegang tot de kantoorruimte (voormalige garage). Deze ruimte heeft een voorraadkast en een directe toegang naar de voortuin.

Aan de voorkant van de woning bevindt zich de ruime eetkamer met veel lichtinval vanwege de grote raampartij en grenst deze aan de open keuken. De moderne, witte keuken is voorzien van een donkergrijs, composiet aanrechtblad in wandopstelling en verschillende inbouwapparatuur zoals; vaatwasser, rvs 4-pits gaskookplaat, rvs afzuigkap, oven, stoomoven, inbouwkoelkast en Amerikaanse koelkast.

De sfeervolle woonkamer treft u aan de achterzijde van het de woning en geeft meer dan voldoende ruimte aan een riante zithoek. Middels de schuifpui heeft u toegang tot de tuin en inpandig toegang tot een slaapkamer met badkamer en-suite voorzien van een ruime inloopdouche, dubbele wastafel en handdoekradiator.

De gehele begane grond is voorzien van een antracietkleurige tegelvloer met vloerverwarming.

1E VERDIEPING:

Overloop, 3 slaapkamers, badkamer en aparte ruimte met wasmachine-aansluiting.

De master-bedroom ligt over de gehele breedte aan de voorzijde van de woning en beschikt over een grote inbouwkast. Aan de achterzijde vindt u de 2e en 3e slaapkamer, beide met toegang tot het balkon. In het midden van de woning treft u de moderne badkamer met inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en handdoekradiator.

De gehele 1e verdieping is voorzien van vloerverwarming.

2E VERDIEPING: De zolder is door middel van een vlizotrap te betreden en is vrij in te delen voor veel extra opbergruimte. Er zijn een warmte-terugwin-systeem en CV-ketelopstelling (Vaillant/2019) aanwezig.

BUITEN: De woning is gelegen in een rustige straat met eigen parkeergelegenheid. Aan het einde van de straat bevindt zich een parkje met speelvoorzieningen. De achtertuin op het westen geeft u ’s zomers grotendeels de gehele dag zon. De tuin is modern en onderhoudsarm aangelegd. Achterin bevindt zich een houten berging en achterom.

KENMERKEN:

- Gelijkvloerse bewoning mogelijk;

- Slaapkamer en badkamer begane grond;

- Kantoorruimte op de begane grond;

- 4 slaapkamers en 2 badkamers aanwezig (mogelijkheid tot 5 slaapkamers);

- Badkamer begane grond gemoderniseerd in 2018;

- Elektrisch bedienbaar zonnescherm achterzijde;

- Zonnige achtertuin op het zuidwesten;

- Aan de rand van de Rhoonse Grienden;

- Parkeren op eigen terrein;

- Ventilatiesysteem bedienbaar met afstandsbediening;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Vaillant HR CV-combiketel uit 2019;

- Alarm;

- Perceel 266 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: circa 152 m2;

- Inhoud: circa 630 m3;

- Bouwjaar: circa 2008;

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy