Zilverschoon 18

te Hoogvliet Rotterdam

€ 358.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een goed onderhouden instapklare hoekwoning gelegen op eigen grond op een rustige, kindvriendelijke locatie in de geliefde wijk “Boomgaardshoek” met veel parkeergelegenheid. De woning is in de afgelopen jaren gemoderniseerd met o.a. nieuwe kunststof kozijnen, vloer met vloerwarming, stucwerk en openslaande deuren. Verder beschikt de woning over 3 slaapkamers (voorheen 4) en een ruime, nette tuin op het noord-oosten. De ligging van de woning is centraal maar geeft toch een rustig, dorpsgevoel. Op korte afstand treft u alle voorzieningen waaronder diverse basisscholen, het metrostation, winkelgelegenheden, een medisch centrum en diverse uitvalswegen naar o.a. het stadscentrum van Rotterdam.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal en meterkast (8 groepen en 2x aardlekschakelaar)

Via de hal bereikt u de woonkamer aan de voorkant van de woning, met veel lichtinval door de grote ramen. De muren zijn voorzien van stucwerk en de vloer van een moderne, onderhoudsvrije pvc vloer met vloerverwarming en openslaande deuren naar de tuin.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de eethoek en de moderne, open inbouwkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur van het merk Whirlpool met o.a.: Een heteluchtoven, 4-pits inductieplaat, vaatwasser, afzuigkap, magnetron en koel-vries combinatie. Verder beschikt de keuken over een ruime voorraadkast.

Via de tussenhal heeft u toegang tot het toilet en de trapopgang naar de 1e verdieping. Modern toilet met hangcloset, fonteintje en voorzien van een grindvloer.

1E VERDIEPING: Overloop met grindvloer, 2 slaapkamers (voorheen 3) en badkamer. De grote slaapkamer aan de voorzijde van de woning is verdeeld als slaapkamer met open toegang tot kantoorruimte met een inbouwkast.

De oorspronkelijke toegang bestaat nog indien gewenst kunnen er twee aparte kamers gerealiseerd worden.

De tweede slaapkamer en de badkamer vindt u aan de achterzijde van de woning.

De moderne, nette badkamer is voorzien van een dubbele wastafel met natuursteen aan de achterwand, inloopdouche, hangcloset toilet en draaikiepraam. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een grindvloer.

2E VERDIEPING: Overloop met mechanische ventilatie, CV- ketel (Remeha/2017), was- droogaansluiting en toegang tot 3e slaapkamer. Ook heeft u toegang tot een ruime bergvliering. De ruime slaapkamer beschikt over veel opbergruimte d.m.v. knieschotten en een groot dakraam voorzien van zonwering, rolgordijn en een hor.

BUITEN: Nette, ruime voortuin op het zuiden gelegen aan een woonwerf. Achtertuin speels ingedeeld met verschillende beplanting. De tuin is gelegen op het noordoosten waardoor de tuin ‘s zomers de gehele dag zon biedt. De voor- en achtertuin zijn voorzien van een buitenkraan.

KENMERKEN:

- Moderne hoekwoning gelegen op eigen grond;

- Gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk;

- Voldoende parkeerplaatsen voor de deur;

- Kunststof kozijnen met HR ++ getinte beglazing;

- Begane grond voorzien van vloerverwarming;

- Woonkamer voorzien van een TV- wand;

- Alle dakramen zijn voorzien van een hor, rolgordijn en zonwering;

- Remeha CV-combiketel uit 2017;

- Nieuwe keukenapparatuur (2022) van Whirlpool;

- Zonnescherm aan de voor en achterzijde van de woning;

- Vrijstaande stenen schuur;

- Voor- en achterzijde voorzien van een buitenkraan;

- Alle slaapkamers voorzien van laminaat vloeren;

- Zolder voorzien van ( Mitsubishi ) airconditioning;

- Eventuele overname van roerende zaken bespreekbaar.

- Perceel: 160 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: circa 100 m2;

- Inhoud: circa 337m3;

- Bouwjaar: circa 1983.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy