Kwartslaan 36

te Rhoon

€ 559.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Moderne RUIME EENGEZINSWONING op het wooneiland “Kwarts”. Door de ligging op de hoek heeft de woning veel lichtinval door de aanwezige zijramen en op de begane grond over een sfeervolle erker. Het huis beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en ruime badkamer op de 1e verdieping en grote 4e slaapkamer met dakkapel op de 2e verdieping.

De verzorgde achtertuin met diverse beplanting en terrassen is gelegen op het ZUID WESTEN waar u de gehele dag kunt genieten van de zon. Om de hoek treft u diverse winkelcentra het “Hof van Portland” en “Carnisse Veste” maar ook diverse basisscholen en het openbaar vervoer. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de snelweg richting Rotterdam en de verdere Randstad. Aan de rand van de wijk loopt u de mooie Rhoonse Polders in en geniet u van rust en natuur. Hier woont u zeer centraal in een RUSTIGE WOONOMGEVING.

INDELING:

BEGANE GROND

Entree, hal met meterkast en toilet en woonkamer. De woonkamer beschikt over een sfeervolle erker aan de zijkant van de woning en een deur geeft toegang tot de achtertuin. Verder biedt de woonkamer voldoende ruimte voor een riant zit- en eethoek en heeft een handige trapkast voor extra opbergruimte.

De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is uitgevoerd in hoekopstelling met lichtkleurige kasten en een houtlook aanrechtblad. Verder is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur met o.a.: een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en combimagnetron. De keuken apparatuur is tussen 2017 en 2020 vervangen.

De begane grond is voorzien van een glad gestucte plafond en een plavuizenvloer met vloerverwarming.

1E VERDIEPING

Overloop, 3 slaapkamers en badkamer.

De masterbedroom is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een zijraam. De 2e en 3e slaapkamer zijn gelegen aan de achterzijde. De 2e slaapkamer is tevens voorzien van een zijraam.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een doucheruimte, wastafelmeubel, ligbad, toilet en handdoekradiator.

2E VERDIEPING

Overloop en 4e slaapkamer. De overloop biedt ruimte voor de was- en droogopstelling, CV-ketelopstelling ( Remeha / 2016) en de mechanische ventilatie. De 4e slaapkamer is een ruime slaapkamer over de gehele lengte van de woning en beschik over een grote dakkapalen aan de zijkant.

BUITEN

De sfeervol ingerichte achtertuin is gelegen op het zuidwesten.

Er zijn in de tuin diverse terrassen en groenborders met prachtige beplanting. Verder beschikt de tuin over een stenen berging en achterom.

KENMERKEN:

- Ruime lichte woning met sfeervolle erker;

- Zonnige achtertuin op het zuidwesten;

- Energielabel B;

- Houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing;

- Elektrisch zonnescherm aan de achterzijde;

- Remeha CV-combiketel 2016;

- Stenen berging in de achtertuin;

- Perceel:176 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: circa 159 m2;

- Inhoud: circa 509 m3;

- Bouwjaar: circa 2000.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy