Rijsdijk 75

te Rhoon

€ 786.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze degelijk gebouwde en goed onderhouden, karakteristieke jaren 30 woning is dan ook door de huidige eigenaren 41 jaar met liefde, zorg en aandacht bewoond. Het is dan ook een unieke plek met veel privacy en optimaal woongenot. Deze 2-onder-1 kap woning ligt op 758 m2 eigen grond aan de statige Rijsdijk en wordt omringd door een ‘parkachtige’, volgroeide tuin, die aan de achterzijde grenst aan een singel. Op de oprit is plek voor meerdere auto’s. In de tuin diverse borders, gevarieerde beplanting, bloemen, struiken (o.a. bessen), gazon en terrassen in zon en schaduw. Op 10 minuten lopen zijn winkels, metrostation, overige voorzieningen te bereiken. Met de auto rijdt u in 5 minuten de A15 op. Ook ideaal gelegen t.o.v. Grienden, jachthaven, golfbaan.

INDELING:

Begane grond:

Entree in lichte, ruime hal met natuurstenen vloer, garderobe, toilet, meterkast, alarminstallatie.

Deur naar L-vormige woonkamer met eiken parketvloer, openhaard en granolwanden. Er is plek voor meerder zitjes. Een fraai geconstrueerde trap bevindt zich in de kamer.

Via open doorgang naar aan de achterzijde gelegen royale woonkeuken, waar het dagelijks heerlijk leven is aan de grote eettafel. Betegelde vloer met vloerverwarming. De keukenopstelling dateert van 1997, maar functioneert nog goed. Inbouwkoelkast, combimagnetron, vaatmachine en close-in boiler. Eén wand heeft een grote vaste kast met boekenplanken, laden en bergruimte achter kastdeurtjes. Grenzend aan de keuken : de bijkeuken met wasmachine, droger, cv- ketel (Intergas 2004) en losse diepvriezer. Bergruimte achter schuifpanelen. Naar buiten via de (deelbare) achterdeuren en via binnendeur naar de grote garage met vernieuwde garagedeuren, elektra en heel veel ruimte (tafeltennis). Vanuit de garage is de patio bereikbaar, waar een stenen schuurtje staat.

Eerste verdieping:

Uit de woonkamer naar de 1e verdieping naar een overloop met ingebouwde kasten en naar de 3 slaapkamers en de badkamer.

Ouderslaapkamer met balkon, vloerbedekking, kastenwand, dakisolatie, tv-aansluiting.

Slaapkamer 2 met inbouwkast (vaste wastafel) met ruimte voor 1 bed. Leuke doorgang naar lichte, verrassende studiehoek.

Slaapkamer 3 aan de voorzijde van de woning met aparte ruimte voor slapen en vrije indeling. Vaste kast en bergruimte onder het schuine dak.

Badkamer volledig betegeld met ligbad, aparte doucheruimte, wastafelmeubel, hangend toilet en energiezuinige badgeiser.

Zolder:

Te bereiken via vaste trap. Zolderberging achter deur op kleine hal. De zolderkamer met extra licht van Velux-dakraam kan als slaapkamer/hobbykamer worden gebruikt. Er is een wastafel.

Buiten:

De woning biedt een volgroeide fraaie tuin met stenen berging, garage en diverse terrassen. De tuin beschikt voorts over diverse gazons, druiven, prachtig volgroeide struiken en (fruit)bomen. De tuin biedt bovendien veel privacy.

Voorts is er achter in de tuin een sfeervolle overkapping en toegang tot achtergelegen singel.

KENMERKEN

- dubbele beglazing

- alarminstallatie

- oplevering in overleg

- 758 m2

- circa 157 m2

- circa 640 m3

- 1938

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy