Achterweg 11J

te Poortugaal

€ 355.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze zeer verzorgde MAISONNETTE WONING op de 1e en 2e verdieping treft u in het gebouw “Poort 11” in het centrum van Poortugaal. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, 2 ruime slaapkamers, badkamer, heel veel bergruimte op o.a. de bergvliering en een ruim ZONNIG BALKON op het ZUIDEN. Het verzorgde complex beschikt over voldoende parkeergelegenheid op het parkeerterrein en de woning heeft een EIGEN BERGING. Het dorpscentrum van Poortugaal treft u op loopafstand met diverse winkels en basisscholen. Op enkele minuten afstand bereikt u het metrostation van Poortugaal met directe verbinding naar het stadscentrum van Rotterdam.

INDELING:

BEGANE GROND:

Open met trapopgang naar de 1e verdieping.

Voor de deur is voldoende parkeerruimte op het parkeerpleintje en heeft u toegang tot de berging.

1E VERDIEPING:

halverwege de galerij betreedt u het appartement. De lange hal bij binnenkomst geeft toegang tot alle vertrekken op de 1e verdieping. Hier vindt u o.a. de meterkast (6 groepen), het separaat toilet en twee ruime bergingen voor extra opbergruimte en/of kastenkamer. Ook is de hal voorzien van een vlizotrap naar een grote bergruimte.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de 1e ruime slaapkamer. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel en radiator.

De ruime woonkamer biedt voldoende ruimte aan een riante zit- en eethoek en beschikt over een open trapopgang naar de 1e verdieping. Verder is de woonkamer voorzien van een moderne open keuken en zijn de ramen voorzien van elektrische zonnescreens.

De keuken is uitgevoerd in witkleurige kasten met een zwart granieten aanrechtblad. Verder is de keuken voorzien van een 5 pits gaskookplaat met afzuigkap, combioven, gootsteen en vaatwasser.

2E VERDIEPING:

Kleine overloop, wasruimte met was- en droogopstelling en CV-ketelopstelling (Remeha / 2015) en 2e ruime slaapkamer. De 2e slaapkamer biedt via een deur met hordeur toegang tot het grote balkon op het zonnige zuiden. De slaapkamer is voorzien van elektrische zonnescreens en een zonnescherm.

De woning is voorzien van een licht kleurige laminaat vloer

KENMERKEN:

- Kleinschalig verzorgd complex;

- Ruime parkeergelegenheid voor de deur;

- Groot balkon op het zonnige zuiden (16m2);

- Voorzien van zonnescreens en een zonnescherm;

- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing;

- Het appartement is volledig geïsoleerd;

- Eigen berging;

- Energielabel B;

- Remeha CV-combiketel uit 2015;

- Vve: actief: bijdrage €108,44,- per maand;

- Woonoppervlakte: circa 106 m2;

- Inhoud: circa 345 m3;

- Bouwjaar: circa 2015.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy