Lloydstraat 26B

te Rotterdam

€ 495.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Zeer verzorgd LOFT appartement ( 2 kamers) op de 1e verdieping in het voormalig pakhuis St. Jobsveen. De woning is voorzien van ORGINELE DETAILS met o.a. het balken plafond en de gietijzeren kolommen, is MODERN AFGEWERKT met een zwarte stalen deur, houten parketvloer en zwarte open keuken. Grote schuiframen zijn bepalend waardoor u 's middags heerlijk kunt genieten van de zon. De ruimte is vrij indeel baar , het is immers een loft woning, de wanden zijn weg te halen en toe te voegen, hierdoor is het met een minimale ingreep te doen om een extra slaapkamer te realiseren. Verder zijn er nu een ruime badkamer en aparte wasruimte/berging. De ligging aan het LLOYDKWARTIER biedt een mix van wonen, werken en leuke horeca gelegenheden om de hoek. Verder treft u alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik en bent u binnen 10 minuten fietsen midden in het Stadscentrum van Rotterdam.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, afgesloten representatieve hal met intercom, brievenbussen, lift en trappenhuis. Op de tussenverdieping heeft u toegang tot de gezamenlijke fietsenberging.

1E VERDIEPING: Halverwege de hal betreedt u het appartement. Het appartement is voorzien van een ruime hal met toegang tot het toilet, de wasruimte en via de grote stalendeur heeft u toegang tot het appartement.

Het appartement is ingericht met een moderne open keuken. De keuken is uitgevoerd met zwart kleurige kasten en een composiet aanrechtblad. De keuken is voorzien van Atag keuken apparatuur met een inductiekookplaat, combimagnetron, koel-vriescombinatie, vaatwasser en afzuigkap.

De woonkamer beschikt over grote schuifdeuren waardoor u buiten bij de woonkamer kunt betrekken.

Aan de andere zijde van de woning bevindt zich de kantoorruimte, slaapkamer en badkamer. Indien gewenst kunnen hier eventueel twee slaapkamers gecreëerd worden. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad en twee wastafels.

KENMERKEN:

- Wonen op een unieke locatie in het rijksmonument St Job;

- Loft woning op de 1e verdieping;

- Imposant houten balken plafond van 3.5 meter hoog;

- Openbaar vervoer tram, metro en watertaxi binnen handbereik;

- Diverse uitvalswegen;

- Theater en sportschool op loopafstand;

- parkeervergunning met bezoekerspassen mogelijk.

- Verwarming en warm water doormiddel van stadsverwarming

- Zeer verzorgd complex met liftinstallatie en video-intercom

- Volledig voorzien van dubbele beglazing

- Gezamenlijke fietsenberging op de tussenverdieping

- VVe actief: bijdrage €217,- p/m

- Woonoppervlakte: circa 105 m2

- Inhoud: circa 424 m3

- Bouwjaar: circa 1913 / renovatie 2007.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy