Hoge Weije 12

te Hoogvliet Rotterdam

€ 274.000,-- Kosten Koper

Verkocht

In de populaire wijk ‘Middengebied’ in Hoogvliet Rotterdam treft u deze tussenwoning met RUIME ZONNIGE TUIN op het ZUIDEN. De woning gebouwd in 1979 beschikt over een nette woonkamer, aparte keuken, 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping. op de 2e verdieping treft u de 4e slaapkamer met groot dakterras en een wasruimte. De diepe achtertuin is voorzien van een grote stenen berging en diverse terrassen. De woonwijk is zeer kindvriendelijk met speelgelegenheid om de hoek. Op loop- en fietstafstand bereikt u het winkelcentrum Hoogvliet met een divers aanbod aan winkels, supermarkten en restaurants. Verder bent u binnen 5 minuten op metrostation Hoogvliet en diverse uitvalswegen naar o.a. het stadscentrum van Rotterdam. Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor een bezichtiging!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met garderobekast, meterkast (10 groepen), tussenhal met praktische voorraadkast en half betegelde toiletruimte met fonteintje.

De woonkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een groot raam en biedt via een deur toegang tot de tuin. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een riante zit- en eethoek. Via de woonkamer heeft u toegang tot de keuken aan de voorzijde en doormiddel van de open trap toegang tot de 1e verdieping.

De keuken is uitgevoerd in wandopstelling en voorzien van een koel-vries combinatie, heteluchtoven, 4 pits gasfornuis en afzuigkap. De keuken heeft voldoende ruimte om een eettafel te plaatsen.

De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer, waarbij de woonkamer vloerverwarming heeft.

1E VERDIEPING:

Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. De grootste slaapkamer aan de achterzijde van het huis beschikt over een ingebouwde wandkast en wastafelmeubel. De grote slaapkamer bevindt zich over de gehele breedte van de woning ( voorheen 2 slaapkamers). Aan de voorzijde bevinden zich de 2e en 3e ruime slaapkamer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, ligbad, wastafel en 2e toilet.

De gehele 1e verdieping is voorzien van behangen wanden en een tapijtvloer.

2E VERDIEPING: Overloop, slaapkamer en wasruimte. De 4e slaapkamer geeft toegang tot het grote dakterras aan de achterzijde van het huis. De wasruimte is tevens voorzien van de CV-ketelopstelling ( Remeha/2018).

BUITEN:

De gehele 2e verdieping is voorzien van behangen wanden en een tapijtvloer.

De woning is aan de voorzijde gelegen aan een rustig voetpad met veel groen. De diepe achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en voorzien van diverse terrassen, groen borders, een vijver en een ruime stenen berging. Verder beschikt de tuin over een achterom. In de wijk is voldoende parkeergelegenheid.

KENMERKEN:

- Fijne gezinswoning met 4 slaapkamers;

- Diepe achtertuin en dakterras op het zonnige zuiden;

- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing;

- Erfpacht canon afgekocht tot juni 2035;

- Kindvriendelijke woonwijk;

- Metrostation en winkelcentrum binnen handbereik;

- CV-ketel Remeha 2018.

- Perceel: 166m2 erfpachtgrond;

- Woonoppervlakte: 121 circa m2;

- Inhoud: 392 circa m3;

- Bouwjaar: circa 1979.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy