Kerkstraat 37

te Poortugaal

€ 525.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Dit SFEERVOLLE VRIJSTAANDE HUIS is opzoek naar een handige klusser! Het jaren 30 huis biedt u de mogelijkheid om het geheel te verbouwen tot uw droomhuis! De woning beschikt over diverse authentieke elementen zoals o.a. glas in lood ramen en marmeren schouwen. Verder heeft het huis een ruime woonkamer en suite, keuken en bijkeuken. Op de 1e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, de badkamer met toegang tot het dakterras en de ruime overloop met toegang tot de bergzolder. De rondom gelegen tuin biedt vele mogelijkheden en is voorzien van groen, een ruime berging en een grote schuur met een achteringang voor een auto. De woning is gelegen op loopafstand van de dorpskern van Poortugaal, het metrostation en diverse uitvalswegen. Voor ontspanning kunt u terecht in De Grienden en polders van Albrandswaard. Verder zijn er ook diverse recreatiemogelijkheden zoals de golfbaan en jachthaven van Rhoon. Wordt u enthousiast van deze woning? Wij laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging.

INDELING:

BEGANE GRONDE:Entree, hal, toilet, voorraadkelder en toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over een marmeren schouw met gashaard en prachtige glas in lood ramen. De woonkamer en eetkamer zijn geschieden door de aanwezige kasten wand met en suite deuren. De vier kasten bieden extra opbergruimte en de schuifdeuren geven de ruimte veel extra sfeer.

De eetkamer geeft via de openslaande deuren toegang tot de tuin en beschikt over een marmeren schouw met gashaard. Via de eetkamer heeft u toegang tot de keuken en de bijkeuken. De bijkeuken beschikt over de CV-ketelopstelling. De keuken is voorzien van authentiek tegelwerk voor de liefhebber. Tevens is de keuken voorzien van een deur naar de tuin.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers en badkamer. De grote slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een dakkapel. De 2e slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde. Door herindeling is het mogelijk om eenvoudig 3 slaapkamers te creëren. De badkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze is voorzien van een ligbad, wastafel en geeft toegang tot het dakterras.

2E VERDIEPING: Via een losse trap heeft u toegang tot de bergzolder.

BUITEN: Rondom gelegen tuin met veel groen. De tuin beschikt over een berging en grote schuur. De tuin is gelegen op het zuidwesten waardoor u de gehele dag kunt genieten van zon en/of schaduw.

KENMERKEN:

- Ruim perceel op eigen grond;

- Sfeervolle authentieke details ( glas in lood / marmeren schouwen);

- Geheel naar eigen wens te moderniseren;

- Ruime berging en garage;

- Zonnige rondom gelegen tuin ( grotendeels op het zuidwesten);

- Vaillant HR ketel en 2 gaskachels woonkamer;

- Perceel: 426m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: 102 circa m2;

- Inhoud: circa 404 m3;

- Bouwjaaar: circa 1930.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy