Kievitplantsoen 15

te Rhoon

€ 329.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze verzorgde tussenwoning met diverse opties treft u in een rustige en kindvriendelijke woonwijk om de hoek van het DORPSCENTRUM Van Rhoon. De woning beschikt over een doorzon woonkamer, keuken, 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping en 2 slaapkamers met DAKKAPEL aan de achterzijde op de 2e verdieping. De tuin gelegen op het noordwesten en beschikt over een terras, groen borders, stenen berging en achterom. Voor (jonge) stellen of gezinnen met kinderen is de wijk een ideale woonplek. Op loopafstand bereikt u de winkels van Rhoon, het metrostation, het speelpleintje voor de deur, het park, de polders en basisscholen. De bereikbaarheid van Rhoon is goed door de ligging nabij diverse uitvalswegen met verbindingen naar alle grote steden.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal, meterkast ( 10 groepen), gaderobe kast, toilet en toegang tot de woonkamer en keuken.

De doorzon woonkamer heeft veel lichtinval door de grote ramen aan beide kanten. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een riante zit- en eethoek. De achterkant van de woning is voorzien van een deur naar de tuin en er is een vaste kast voor extra opbergruimte. De woonkamer is voorzien van een houten vloer.

De keuken bevindt zich tevens aan de achterkant van de woning. deze is uitgevoerd in twee wandopstellingen en voorzien van houten kasten. Verder beschikt de keuken over een koel-vriescombinatie, vaatwasser, wasmachineaansluiting, 4 pits kookplaat en afzuigkap. Indien gewenst kan er een open keuken gerealiseerd worden door het verwijderen van de muur en het plaatsen van een stalen balk.

1E VERDIEPING:

Overloop, 3 slaapkamers en badkamer.

De grote slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. de 2e slaapkamer bevindt zich ook aan de achterzijde van de woning en geeft toegang tot het balkon. Alle ramen en deuren aan de achterzijde op de 1e verdieping zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

De 3e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde tevens als de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, toilet en wastafel.

De gehele 1e verdieping is voorzien van tapijt.

2E VERDIEPING:

Overloop, 2 slaapkamers. De 4e slaapkamer bevindt zich over de gehelde diepte van de woning. de 5e slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De gehele achterzijde van de woning is voorzien van een grote dakkapel verdeeld over de twee slaapkamers. Ook deze slaapkamer is voorzien van een vaste kast en extra opbergruimte achter de knieschotten.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een zeilvloer.

?

BUITEN:

De woning is aan de voorzijde gelegen aan een rustige straat met voldoende parkeergelegenheid, een speelpleintje aan de overkant en vrij uitzicht gelegen aan het plantsoen. De achtertuin gelegen op het zuidwesten. De tuin is voorzien van bestrating, groen borders een ruime stenen berging en een achterom.

KENMERKEN:

- tussenwoning met 5 slaapkamers;

- Kindvriendelijke ligging in rustige woonwijk;

- Om de hoek van het dorpscentrum van Rhoon;

- Achtergevel 1e verdieping voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;

- Verder houten kozijnen met deels dubbele beglazing;

- 2e verdieping achterzijde voorzien van grote kunststof dakkapel;

- Achtertuin met stenen berging;

- Vaillant CV-combiketel uit 2013;

- Perceel: 140 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: circa 110 m2;

- Inhoud: circa 364m3;

- Bouwjaar: circa 1963.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy