Nassaustraat 22

te Poortugaal

€ 339.500,-- Kosten Koper

Verkocht

Volledig naar eigen smaak te moderniseren hoekwoning in Poortugaal. De woning beschikt over een ruime woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een 2e badkamer. In de tuin op het Zuiden geniet u heerlijk van de zon. Verder beschikt de woning over veel opbergruimte op de bergvliering en in de twee bergingen. De woning heeft een rustige kindvriendelijke ligging met voor de deur een autovrij hofje met grasveld en om de hoek het dorpscentrum van Poortugaal met diverse winkels en basisscholen. Op loop- en fietsafstand bereikt u het metrostation van Poortugaal met directe verbinding naar het centrum van Rotterdam.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, tussenhal met meterkast, hal met toegang tot de kelder kast en toilet. Via de hal heeft u toegang tot de woonkamer en keuken.

De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een elektrische haard.

De keuken bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van een lichtkoepel en deur naar de tuin. Via de keuken heeft u toegang tot de slaapkamer met badkamer op de begane grond.

De slaapkamer is voorzien van een lichtkoepel, deur naar de tuin en geeft toegang tot de badkamer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafelmeubel en de wasmachine aansluiting.

1E VERDIEPING:Overloop, 3 slaapkamers en 2e badkamer. Op de overloop bevindt zich de Vaillant CV-ketelopstelling en heeft u via een vlizotrap toegang tot de grote bergvliering over de gehele breedte en diepte van de woning.

Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee ruime slaapkamers met vaste kasten. Aan de voorzijde treft u de 3e slaapkamer met vaste kast en de 2e badkamer. De badkamer is voorzien van een doucheruimte, toilet en wastafel.

BUITEN: De woning beschikt over een ruime voortuin voorzien van bestrating. Aan de zijkant heeft de woning een stenen berging die toegang geeft tot de achtertuin. De achtertuin op het zuiden is voorzien van bestrating, een stenen berging, groen border en achterom.

KENMERKEN:

- Rustige ligging in dorpscentrum Poortugaal;

- Geheel naar eigen wens te moderniseren;

- Grotendeels voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing;

- Voorzien van twee bergingen;

- Gelegen aan autovrij hofje;

- Aanvullende clausules van toepassing ( ouderdoms-, niet bewoners- en, asbestclausule)

- Perceel: 193 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: Circa 118 m2;

- Inhoud: Circa 471 m3;

- Bouwjaar: Circa 1960.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy