Hoogeweg 6

te Rhoon

€ 895.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Dit moderne appartement heeft de ultieme combinatie van luxe en comfort en van landelijk en centraal. Een STIJVOL appartement met hoogwaardige afwerking in de statige villa-residentie ‘Rijshorst’ op een privé wooneiland. In de groene omgeving van het dorp Rhoon en vlakbij wereldstad Rotterdam. Uniek woongenot met een groot TERRAS op het zuidoosten, balkon en een gezamenlijke parkachtige tuin. De riante woning biedt een sfeervolle ruime woonkamer met gashaard, luxe keuken, SONOS geluidssysteem, masterbedroom met moderne badkamer en suite met o.a. een SAUNA. Verder beschikt de woning over een werk-/ slaapkamer, bijkeuken, DUBBELE GARAGE in de parkeergarage. Comfort is het sleutelwoord: met o.a. vloerverwarming en domotica systeem voor verlichting, muziek en zonnescreens.

INDELING:

BEGANE GROND: Door de elektronische toegangspoort rijdt u de royale gezamenlijke oprijlaan op. Hier is voor bezoekers ruimte om te parkeren. Zelf kunt u over de verwarmde afrit (geen last van ijzel) de ondergelegen parkeergarage in rijden. Van binnenuit neemt u direct de lift die direct uitkomt aan de voordeur van uw luxe appartement. Vanaf de oprijlaan brengt een bordestrap uw bezoekers naar de ingang van de residentie. Hier bevindt zich eerst een overdekte entree met bellentableau en video-intercom. Achter de afgesloten entree bereikt u via de gezamenlijke hal de lift en het trappenhuis.

1E WOONLAAG: Binnenkomst in de hal met meterkast, vaste kast met CV-ketelopstelling (Remeha / 2017), gasten toilet en op maat gemaakte garderobekast met openslaande deuren.

Via de openslaande deuren vanuit de hal heeft u toegang tot het woongedeelte. De ruimte heeft veel lichtinval door de grote ramen en openslaande deuren naar het terras en het balkon.

De zithoek bevindt zicht bij de sfeervolle gashaard en heeft openslaande deuren naar het terras. Aan de andere kant van de woning bevindt zich de open keuken.

De luxe Snaidero keuken geleverd door Tieleman Keukens beschikt over een ruime wandopstelling en een groot kookeiland uitgevoerd met bronskleurige en deels lederbekleden kasten en een composiet aanrechtblad.

De keuken is van alle gemakken voorzien met diverse inbouwapparatuur van het merk Kitchen Aid met o.a.: een grote koelkast, 5 pits gasfornuis met wok, afzuigkap, vaatwasser, combi oven, stoomoven, ingebouwde koffie machine en Quooker kraan. Ook heeft de keuken een separaat dressoir in dezelfde uitvoering van de keuken en is o.a. voorzien van een Kitchen Aid Wijnkoelkast.

Aan de ander zijde van het appartement bevindt zich de masterbedroom met badkamer en suite + werk-/ slaapkamer. De masterbedroom is voorzien van opmaatgemaakte schuifwandkasten. Via de slaapkamer heeft u toegang tot de ruime badkamer. De luxe badkamer is van alle gemakken voorzien en beschikt over een riante inloopdouche met regendouche, wastafelmeubel met twee waskommen en inbouwkranen, design ligbad, sauna ruimte en een toilet. De badkamer is voorzien van taupe stucwerk, tegels en heeft vloerverwarming en led verlichting.

Via de badkamer heeft u toegang tot de werkkamer. Deze kamer kan indien gewenst ook goed gebruikt worden als 2e slaapkamer of kan ingericht worden als kastenkamer.

Tot slot is er in het appartement een verrassend grote bijkeuken aanwezig met de op steun was-/droog combi + extra vries-/ koelgelegenheid, uitstortgootsteen en ingebouwde kastenwanden.

Het appartement is voorzien van een hardstenen vloer met vloerverwarming ( Robot systeem en glad gestuukte wanden).

Het appartement is gelegen op de 1e woonlaag en geeft vrij uitzicht op de gemeenschappelijke tuin en de Rhoonse polder.

Het buitenterras is volledig betegeld en biedt voldoende ruimte voor een grote loungeset of eethoek. Via de trap aan de zijkant betreedt u zo de gezamenlijke tuin.

In de parkeergarage heeft u een extra grote privé garage. De dubbele garagebox heeft twee elektrische garagedeuren en biedt mogelijkheid tot het parkeren van twee auto’s. De afrit naar de parkeergarage is verwarmd, zodat u ook in de winter gemakkelijk in en uit kunt rijden. Op de parkeerplaatsen aan de voorzijde heeft dit appartement een eigen elektrische laadpaal.

?

KENMERKEN:

- Luxueus appartement in villa-residentie ‘Rijshorst’;

- Vrij uitzicht over de Rhoonse polders;

- Groene ligging op 20 autominuten van Rotterdam;

- Luxueuze Snaidero keuken met Kitchen Aid apparatuur;

- Moderne badkamer met sauna;

- Hardstenen vloer met vloerverwarming;

- Elektrische zonnescreens;

- Ruim terras en groot balkon op het zuidoosten ( Totaal 39m2);

- Dubbele garage in de parkeerkelder (circa 33m2);

- Eigen elektrische laadpaal;

- Uitgebreid domotica systeem aanwezig;

- Geheel voorzien van houten kozijnen met HR++ beglazing;

- Het appartement is volledig geïsoleerd;

- Gehele appartementencomplex eind 2022 geschilderd;

- Het complex is voorzien van zonnepanelen;

- Remeha CV-combiketel uit 2017;

- Vve Bijdrage: actief: bijdrage circa € 384,- p/m

- Woonoppervlakte: circa 161 m2;

- Inhoud: circa 453 m3;

- Bouwjaar: circa 2017.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy