Zwaluwenlaan 46

te Rhoon

€ 335.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze MODERNE tussenwoning treft u om de hoek van het DORPSCENTRUM van Rhoon. De woning beschikt over een ruime woonkamer, keuken, 3 slaapkamers en moderne badkamer op de 1e verdieping en 4e slaapkamer op de 2e verdieping. De woning is modern afgewerkt en beschikt o.a. over airconditioning en een zonnescherm. De achtertuin is gelegen op het zonnige ZUIDEN en beschikt over een terras, groenborders, een stenen berging en achterom. Voor (jonge) stellen of gezinnen met kinderen is de wijk een ideale woonplek. Op loopafstand bereikt u de winkels van Rhoon, het metrostation, diverse speelpleintjes, het park met het hertenkamp, de polders en basisscholen. De bereikbaarheid van Rhoon is goed door de ligging nabij diverse uitvalswegen met verbindingen naar alle grote steden.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal, meterkast, gaderobe kast, toilet en toegang tot de woonkamer en keuken.

De woonkamer heeft voldoende ruimte voor een riante zit- en eethoek. Verder beschikt de woonkamer over een openhaard en grote ramen aan zowel de voor- als achterzijde.

De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een loopdeur naar de tuin. Verder is de keuken voorzien van een wandopstelling met witkleurige kasten en diverse inbouwapparatuur met o.a.: een koel-vriescombinatie, 4-pits gaskookplaat, combioven, afzuigkap, gootsteen, close in boiler, en vaatwasser. Indien gewenst kan er een open keuken gerealiseerd worden door het verwijderen van de muur en het plaatsen van een stalen balk.

1E VERDIEPING:

De hal is voorzien van een marmeren vloer, de woonkamer van een parketvloer.

Overloop, 3 slaapkamers en badkamer.

De grote slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van airconditioning. de 2e slaapkamer bevindt zich ook aan de achterzijde van de woning en geeft toegang tot het balkon. De 3e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde tevens als de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een doucheruimte met regendouche, hangcloset toilet, wastafelmeubel met waskom en handdoekradiator.

De gehele 1e verdieping is voorzien van tapijtvloer.

De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van metalen rolluiken.

2E VEDIEPING:

verloop en slaapkamer. Op de overloop bevindt zich de wasmachineopstelling en extra opbergruimte achter de knieschotten. De 4e slaapkamer is voorzien van twee grote dakramen, airconditioning een laminaatvloer, en geluidsisolatie.

De woning is aan de voorzijde gelegen aan een rustige straat met voldoende parkeergelegenheid. De voortuin is voorzien van sierbestrating en beplanting. De achtertuin is gelegen op het zuiden en is voorzien van bestrating, groen borders, een vijver, een ruime stenen berging en een achterom.

KENMERKEN:

- Tussenwoning met 4 slaapkamers;

- Kindvriendelijke ligging in rustige woonwijk;

- Om de hoek van het dorpscentrum van Rhoon;

- Grotendeels houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Achterzijde voorzien van zonnescherm;

- Moderne badkamer uit 2019;

- Bosch CV-combiketel (2010)

- Energielabel D.

- Perceel: 114 m2 eigen grond;

- Woonopervlakte: circa 104 m2;

- Inhoud: circa 356 m3;

- Bouwjaar: circa 1963.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy