Betsy Perkpad 1

te Schiedam

€ 410.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze NETTE hoekwoning treft u in de woonwijk “ De Woudhoek” in Schiedam. De woning beschikt over een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, MODERNE badkamer en vrij in te delen zolder. Verder beschikt de woning o.a. over airconditioning en 9 ZONNEPANELEN. De ruime achtertuin is sfeervol aangelegd met een terras en diverse groenborders. De tuin is gelegen op het ZONNIGE ZUIDEN en beschikt over een stenen berging en achterom. De woning is gelegen op korte afstand van diverse winkels, basisscholen, openbaar vervoer en het natuurgebied “Midden Delftland”

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast en toilet.

De woonkamer aan de achterzijde van de woning biedt voldoende ruimte aan een riante zithoek. De woonkamer beschikt over een groot raam en een deur naar de achtertuin. Verder is de woonkamer voorzien van een open trapopgang en open keuken.

De open keuken aan de voorzijde van de woning is uitgevoerd in u-opstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur en een barretje.

De gehele begane grond is grotendeels voorzien van een laminaat vloer.

EERSTE VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer.

De woning beschikt over twee slaapkamers aan de achterzijde en 1 slaapkamer aan de voorzijde van de woning. alle drie de slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. De moderne badkamer aan de voorzijde is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche met stort- en regendouche, wastafelmeubel en toilet.

TWEEDE VERDIEPING: Open zolderruimte en wasruimte. De 2e verdieping is voorzien van een wasruimte met wasmachine-droger opstelling en CV-ketelopstelling. Verder is de open zolderruimte voorzien van een groot dakraam. Hier kan eenvoudig een 4e slaapkamer gecreëerd worden.

BUITEN: De woning is gelegen in een aantrekkelijke woonwijk en beschikt over een ruime voortuin voorzien van bestrating en een parkeerplaats naast het huis. De achtertuin is ruim en verzorgd aangelegd met een houten terras, bestrating, groen borders, een stenen berging en achterom.

KENMERKEN:

- Hoekwoning met 3 slaapkamers en open zolderruimte;

- Voorzien van 9 zonnepanelen;

- Alle slaapkamers voorzien van airconditioning;

- Ruime voortuin met parkeer mogelijkheid;

- Zonnige achtertuin op het zuiden;

- Vlakbij diverse winkels, basisscholen en open baar vervoer;

- Achterom en stenen berging

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- De erfpacht is afgekocht tot en met 30 juni 2035;

- Perceel 187 m2 erfpachtgrond;

- Woonoppervlak circa 100 m2;

- Inhoud circa 347 m3;

- Bouwjaar circa 1986.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy