De Beuk 11

te Rhoon

€ 295.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Leuke maisonnette woning op de 1e en 2e verdieping met een aparte berging op de begane grond. Het 4-kamer hoekappartement beschikt over een ruime woonkamer, halfopen keuken, badkamer en 3 slaapkamers. De woning is gelegen in een autoluwe en kindvriendelijke wijk. De woonwijk bevindt zich nabij het centrum van het dorp Rhoon, de jachthaven en recreatie gebied “De Rhoonse Grienden”. Ook openbaar vervoer en uitvalswegen zijn op korte afstand te vinden.

INDELING:

Begane grond: Aparte berging (circa 6 m2), gezamenlijke entree en hal, trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping: Entree, hal met toilet en trapopgang, toegang tot de woonkamer. De ruime en lichte woonkamer biedt toegang tot het balkon, waar in de zomer lekker het zonnetje op staat. De woonkamer is speels in te delen met een ruime zithoek en een aparte hoek voor een grote eettafel. De moderne open keuken beschikt over een ruime separate provisiekast. Diverse inbouwapparatuur is aanwezig en de ingebouwde koelvriescombinatie is in 2022 aangeschaft. Op deze verdieping bevindt zich ook de badkamer welke is voorzien van een ruim bad, een inloopdouche met regendouche, een wastafel met hangende spiegelkast erboven. De 1e verdieping is geheel voorzien van een mooie laminaatvloer.

2e verdieping: Overloop, berging en 3 slaapkamers. De berging is voorzien van de CV-ketel en de was- en drogercombinatie. Een slaapkamer heeft een dakraam en is voorzien van een ruime vaste kast. In de masterbedroom is een airconditioning aanwezig en een dakkapel. Ook de 2e verdieping is geheel voorzien van een mooie laminaatvloer.

KENMERKEN:

- VvE inactief, uitgezonderd gezamenlijke opstalverzekering;

- Gedeeltelijk kunststof kozijnen met dubbele beglazing;

- Hardhouten buitendeuren;

- Thermopane beglazing 1e verdieping;

- De woning is gelegen op eigen grond.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy