C.A. Dekkerstraat 8

te Rhoon

€ 475.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met GROTE TUIN op het WESTEN heeft een grote GARAGE en eigen oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Dit huis kan je moderniseren precies zoals jij dat mooi vindt! Op loopafstand van het gezellige dorpscentrum van Rhoon heeft deze woning een perfecte ligging. Er is een ruime woonkamer met sfeervolle houthaard, aangebouwde keuken, 3 slaapkamers, badkamer, kelder en bergvliering. Om de hoek in het centrum vind je alle winkels voor de dagelijkse boodschappen, verschillende basisscholen en het METROSTATION met verbinding naar Rotterdam (20 minuten). Recreatief vind je rust in de schitterende natuur van de polders en de ‘Oude Maas’ of zoek je ontspanning in de jachthaven of op de golfbaan.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met trapopgang, toilet en onder de trap heeft u toegang tot de kelder met meterkast. ( 10 groepen).

De doorzonwoonkamer heeft veel lichtinval door de vele ramen. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een riante zit- en eethoek en is voorzien van een sfeervolle houtkachel. Aan de voor en achterzijde is de woning voorzien van een handmatig zonnescherm.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de aangebouwde keuken. De keuken is uitgevoerd in hoekopstelling en voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Via de keuken heeft u toegang tot de achtertuin.

1E VERDIEPING:

Overloop met toegang tot de bergvliering, 3 slaapkamers en badkamer.

De masterbedroom bevindt zich aan de achterzijde van de woning. de 2e ruime slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde deze is voorzien van een vaste kast. De 3e slaapkamer bevindt zich tevens aan de voorzijde. De volledig betegelde badkamer bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van een grote inloopdouche met sunshower, toilet, wastafelmeubel en handdoekradiator.

BUITEN:

De woning ligt aan de rand van een rustige woonwijk in het centrum van het gezellige dorp Rhoon. De winkels, basisschool en het metrostation zijn direct om de hoek te vinden! Aan de voorkant vind je de ruime voortuin met eigen oprit met ruimte voor meerdere auto’s en heeft u toegang tot de achtertuin en garage. De garage is volledig geïsoleerd en voorzien van de was- droogopstelling. De garage is voorzien van een elektrische garagedeur aan de voorzijde en loopdeur aan de zijkant.

KENMERKEN:

- Twee-onder-een-kapwoning;

- Ruime geïsoleerde garage ( 34m2);

- Vlakbij het dorpscentrum van Rhoon;

- Op loopafstand van de metro en winkels;

- Grote achtertuin op het zonnige westen;

- Eigen oprit met ruimte voor meerdere auto’s;

- Voorzien van houten en kunststof kozijnen;

- Grotendeels v.v. dubbele beglazing;

- Remeha Avanta CV-ketelopstelling ( 2011);

- In de koopovereenkomst worden een ouderdoms- + asbestclausule opgenomen;

- Perceel: 355m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: circa 95 m2;

- Inhoud: circa 377 m3;

- Bouwjaar: circa 1935.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy