Karperveen 451

te Spijkenisse

€ 310.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Op zoek naar een RUIME EENGEZINSWONING met ruime achtertuin? Dit is hem! Het rijtjeshuis ligt op een super fijne locatie aan een AUTOVRIJE STRAAT met winkelcentrum ‘Waterland’ op steenworp afstand. Alles binnen handbereik dus! De tussenwoning heeft een gezellige woonkamer met grote schuifpui aan de achterzijde, moderne open keuken, 3 ruime slaapkamers met DAKKAPEL en nette badkamer op de 1e verdieping en wasruimte en 4e slaapkamer op de 2e verdieping. De ruime achtertuin is gelegen op het noorden en voorzien van diverse groenborders en een achterom. Aan de voorzijde bevindt zich de stenen berging. De woning heeft een gunstige ligging in de geliefde woonwijk “Waterland” met om de hoek diverse winkels (winkelcentrum Waterland), openbaar vervoer, diverse (basis)scholen en park Waterland.

INDELING:

BEGANE GROND: ntree, hal met meterkast, toilet en toegang tot de woonkamer.

De woonkamer heeft aan de achterzijde een grote schuifpui met toegang tot de achtertuin. Verder biedt de woonkamer voldoende ruimte voor een riante zit- en eethoek. Aan de voorzijde bevindt zich de open keuken. Deze is uitgevoerd met witkleurige kasten en een composiet aanrechtblad. Verder is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur met o.a.: een Boretti 6- gasfornuis met dubbele oven. Afzuigkap, vaatwasser en losse koel-vriescombinatie ( ter overname).

De gehele begane grond is voorzien van een laminaatvloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer. De masterbedroom bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De kamer is over de gehele breedte van de woning en beschikt over een opmaat gemaakte kast en biedt toegang tot het balkon. De andere twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde en zijn voorzien van een dakkapel. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, ruime inloopdouche, toilet en handdoekradiator.

De gehele 1e verdieping is voorzien van laminaatvloeren.

2E VERDIEPING: Voorzolder, wasruimte en slaapkamer. De wasruimte biedt ruimte aan de Intergas CV-combiketel en de was- en droogopstelling. De ruime slaapkamer is voorzien van extra opbergruimte in de aanwezige knieschotten.

De gehele 2e verdieping is voorzien van laminaatvloeren.

BUITEN: De woning ligt met de voorzijde aan een autovrije straat met aan de zijkant een parkeerpleintje met voldoende parkeergelegenheid. De voortuin is voorzien van een afdakje bij de voordeur en biedt toegang tot de berging. De achtertuin is gelegen op het noorden en voorzien van diverse groenborders, bestrating en een achterom.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy