Bouwlust 127

te Rhoon

€ 899.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Zeer ruime vrijstaande woning is gelegen aan het water! De villa is gelegen op een van de populaire wooneilanden in Rhoon Portland. Deze royale woning beschikt over 5 ruime slaapkamers, 2 badkamers, een moderne keuken en badkamer, bijkeuken en garage voor extra opbergruimte. Verder beschikt de woning over AIRCONDITIONING en vloerverwarming. De achtertuin is gelegen op het westen en heeft een eigen aanlegsteiger met bootje, glazen serre, houten overkapping, houten berging voor extra opbergruimte en een groot DAKTERRAS met uitzicht over het water. De kindvriendelijke woonwijk is gelegen op loop- en fietsafstand van diverse scholen, openbaar vervoer en twee winkelcentra. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de snelweg richting Rotterdam en de verdere Randstad. Aan de rand van de wijk loopt u de mooie Rhoonse polders in en geniet u van rust en natuur. Hier woont u zeer centraal in een RUSTIGE WOONOMGEVING.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (10 groepen), toilet met fonteintje en trapopgang.

Via de hal bereikt u de ruime woonkamer met ruime open keuken, serre, bijkeuken en garage.

Aan de voorzijde bevinden zich grote ramen (voorzien van elektrische screens) en is voldoende ruimte voor een riante zithoek. Aan de achterzijde van de woning is voldoende ruimte voor een grote eethoek en heeft u toegang tot de open keuken en via de schuifpui heeft u toegang tot de serre.

De open keuken is uitgevoerd in hoekopstelling en beschikt over een losse kastenwand. De keuken is uitgevoerd in taupe kleurige kasten met een kunststof aanrechtblad. Verder is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur met o.a.: een 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combioven, heteluchtoven, grote koelkast en vaatwasser.

Via de open keuken bereikt u de bijkeuken met wasmachineopstelling en loopdeur naar de tuin en garage. De garage is voorzien van een elektrische garagedeur naar de oprit.

De begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

1E VERDIEPING: Overloop met toegang tot het dakterras, 3 slaapkamers, toilet en badkamer. De woning beschikt over drie ruime slaapkamers met airconditioning. De volledig betegelde badkamer is ruim en van alle gemakken voorzien met o.a.: een vrijstaand bad, wastafelmeubel met dubbele kranen, inloopdouche met stort- en handdouche, handdoekradiator en vloerverwarming.

De 1e verdieping is deels voorzien van tapijt en deels van een zeilvloer.

2E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers en vaste kast. Beide slaapkamers zijn zeer ruim en voorzien van een dakraam en airconditioning. Een kamer is ingericht als game room. De andere kamer is ingericht als gastenkamer en beschikt over een badkamer en suite met een douche en wastafel.

De 2e verdieping is voorzien van tapijt.

BUITEN: De woning is gelegen in een rustige straat met veel parkeergelegenheid voor de deur. Ook is er parkeerruimte op de eigen oprit. Via beide zijkanten is de tuin voorzien van een loopdeur naar de achtertuin. De achtertuin is gelegen op het westen en voorzien van diverse terrassen en groenborders, een houten overkapping, glazen serre, stalen trap naar het dakterras en een houten aanlegsteiger met bootje. Kortom van deze tuin kunt u het gehele jaar genieten!

KENMERKEN:

- Ruime woning met maar liefst 5 slaapkamers;

- 2 badkamers aanwezig;

- Groot dakterras op het westen;

- Begane grond v.v. vloerverwarming;

- Alle slaapkamers voorzien van airconditioning;

- Voorzien van een alarminstallatie;

- Houten berging in de achtertuin

- Intergas CV-combiketel uit 2018;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Energielabel A:

- Perceel: 439 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: circa 224 m2;

- Inhoud: circa 875 m3;

- Bouwjaar: circa 2003.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy