Waddingswaard 74

te Poortugaal

€ 875.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Aan de rand van de geliefde woonwijk “ Valckesteyn” treft u deze vrijstaande woning met garage en zonnige tuin op het ZUIDEN. De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, 3 ruime slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping en een 4e slaapkamer met dakkapel op de 2e verdieping. Het huis beschikt o.a. over 13 zonnepanelen en alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. De woning is gelegen op een unieke locatie aan de rand van Poortugaal. Een rustige ligging met om de hoek de natuur van het “Valckesteynse bos” maar ook bereikt u binnen 20 minuten het STADSCENTRUM van ROTTERDAM met de directe metroverbinding of via verschillende uitvalswegen. Op loop- fietsafstand van het dorpscentrum van Rhoon en Poortugaal met diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen en verschillende basisscholen.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast en garderobekast, toilet en toegang tot de woonkamer en garage.

De ruime woonkamer biedt voldoende ruimte voor een riante zit- en eethoek en geeft via de schuifpui toegang tot de achtertuin. De achtergevel is voorzien van een elektrisch zonnescherm.

De open woonkeuken is uitgevoerd met een wandopstelling en kookeiland. De keuken is voorzien van donkerkleurige kasten met een houtlook aanrechtblad. Verder is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur met o.a.: een 4 pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combioven, koelkast en losse vriezer.

De gehele begane grond is voorzien van een laminaat vloer.

1E VERDIEPING: Overloop, toilet, 3 slaapkamers en badkamer.

De masterbedroom bevindt zich aan de achterzijde net zoals de 2e slaapkamer. De 3e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. De badkamer tevens aan de voorzijde van de woning is ruim, volledig betegeld en voorzien van een grote inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel en handdoekradiator.

2E VERDIEPING: Overloop, berging en 4e slaapkamer met dakkapel.

Op de overloop bevindt zich een klein dakraam en de was- en droogopstelling. De 4e ruime slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een dakraam en airconditioning. De bergruimte biedt veel extra opbergruimte en kan eventueel ook ingericht worden als inloopkast.

BUITEN: De achtertuin is gelegen op het zuiden waardoor u de gehele dag kunt genieten van de zon. De tuin is voorzien van een terras, groen borders, gras, biedt toegang tot de garage en heeft een extra houten berging achter in de tuin. Aan de zijkant van de woning bevindt zich een pad die toegang geeft tot de voortuin.

De garage heeft aan de voorzijde openslaande deuren en aan de achterzijde een loopdeur naar de tuin. Verder bevindt zich in de garage de CV/ketelopstelling (Vaillant 2017) en een stort gootsteen.

KENMERKEN:

- Vrijstaande woning met zonnige tuin;

- 4 slaapkamers voorzien van airconditioning;

- Alarminstallatie aanwezig;

- Zonnige tuin op het zuiden;

- Aangebouwde stenen garage;

- Eigen oprit ;

- 13 zonnepanelen;

- Energielabel A;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is geheel geïsoleerd;

- Vaillant CV-combiketel uit 2017;

- Perceel: 522 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakt: circa 163 m2;

- Inhoud: circa 663 m3;

- Bouwjaar: 2002.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy