Heersdijk 63

te Hoogvliet Rotterdam

€ 515.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Ruime twee onder een kapwoning met eigen oprit en berging aan de buitenrand van de geliefde woonwijk “Tussenwater”. De achtertuin beschikt over meerdere terrassen en is gelegen aan het water met vrij uitzicht op het achtergelegen groen. Verder beschikt de woning over een ruime woonkamer met open keuken, 3 grote slaapkamers en een moderne badkamer. Op loopafstand bereikt u het metrostation “Tussenwater” met directe verbinding met het stadscentrum van Rotterdam. Ook zijn er in de wijk diverse basisscholen en bereikt u binnen enkele minuten het winkelcentrum van Hoogvliet met diverse winkels.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal, meterkast (12 groepen), toilet, toegang tot de berging.

De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over openslaande deuren naar de tuin. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een riante zit- en eethoek.

De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De keuken is uitgevoerd met witkleurige kasten en een bruin kleurig composiet aanrechtblad. Verder beschikt de keuken over een wandopstelling onder het raam en een kookeiland met barretje. De keuken beschikt over de volgende inbouwapparatuur: 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combioven, vaatwasser en close- in boiler.

De gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming.

1E VERDIEPING: Overloop met vaste kast, 2 slaapkamers en de badkamer.

De woning beschikt over een grote slaapkamer aan de voorzijde en een grote slaapkamer aan de achterzijde. De moderne badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ruime inloopdouche met stort- en handdouche, twee wastafels, 2e toilet en handdoekradiator.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

2E VERDIEPING: Overloop met ruime bergruimte met voorzieningen om eventueel een 2e badkamer te maken en wasruimte met cv-ketelopstelling. De 3e ruime slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

BUITEN: De woning beschikt aan de voorzijde over een ruime voortuin met eigen oprit met toegang tot de berging. De achtertuin op het oosten beschikt over diverse terrassen en groen borders. De tuin is gelegen aan het water een heeft vrij uitzicht over groen waardoor u veel privacy heeft in de tuin. Op de achtergevel hangt een elektrisch zonnescherm.

KENMERKEN:

- Ruime twee onder een kapwoning met eigen oprit;

- Kindvriendelijke ligging in woonwijk tussenwater;

- Ruime achtertuin met vrij uitzicht op groen;

- Houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing;

- Inpandige berging;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Vaillant CV-combiketel uit 2021;

- Perceel 242 m2 erfpacht grond (afgekocht t/m 2046);

- Woonoppervlak 151 m2;

- Inhoud 533 m3;

- Bouwjaar 1999.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy