Telemannstraat 15

te Rhoon

€ 489.500,-- Kosten Koper

Verkocht

Op zoek naar een ruime EENGEZINSWONING? Deze riante tussenwoning ligt in een rustige autoluwe straat, midden in het gezellige dorp Rhoon heeft deze woning een perfecte ligging. De woning heeft een eigen parkeerplaats onder de carport, ruime woonkamer, veel lichtinval en openslaande deuren naar de tuin op het westen. Het huis beschikt over 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers en 2 bergingen waardoor de woning voldoende ruimte biedt voor een gezin met meerdere kinderen. Verder is in 2022 de tuin vernieuwd en voorzien van een sfeervolle houten overkapping met glazenwand en ook is het dak volledig vernieuwd, een nieuwe CV-ketel geplaatst, de begane grond voorzien van glad stucwerk, de beneden toilet helemaal vernieuwd en een keramiek houtlook vloer met vloerverwarming geplaatst. Aan het einde van de straat bereikt u het gezellige dorpscentrum van Rhoon met alle dagelijkse voorzieningen en met het openbaar vervoer of de snelweg dichtbij zit u met 20 minuten al in de stad Rotterdam.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met garderobekast met meterkast en toilet. De woonkamer beschikt over grote ramen met openslaande deuren naar de tuin en een sfeervolle gashaard (niet in werking). De luxe keuken is uitgerust met een 5-pits gaskookplaat, combi oven, heteluchtoven, vaatwasser, een Quooker en koelkast en vriezer. Verder heeft de woning een open verbinding met de 1e etage door de aanwezige vide.

De woonkamer is voorzien van een keramiek houtlook vloer gelegd in visgraad met vloerverwarming.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers en badkamer. De masterbedroom bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een op maat gemaakte inloopkast. De 2e slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot het balkon en is tevens voorzien van een vaste inbouwkast. De luxe badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche met zitje en stort- en handdouche, ligbad, wastafelmeubel met dubbele wastafel en toilet. Verder is de badkamer voorzien van vloerverwarming.

De 1e verdieping is deels voorzien van een laminaatvloer en deels van tapijt.

2E VERDIEPING: Overloop, berging, 2 slaapkamers en 2e badkamer.

De 3e slaapkamer is voorzien van twee dakramen en een vaste kast. De 4e slaapkamer aan de achterzijde is tevens voorzien van een dakraam. De 2e badkamer beschikt over een doucheruimte, wastafel en was- en droogopstelling.

De berging met CV-ketelopstelling (Remeha / 2021) biedt veel extra opbergruimte in de aanwezige inbouwkasten.

De 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

BUITEN: De woning beschikt aan de voorzijde over een carport met parkeerruimte voor 1 auto en een stenen berging. De achtertuin op het westen beschikt de gehele dag over zon. De tuin is voorzien van bestrating en heeft aan de achterzijde een houten overkapping met glazenschuifwand. De achtergevel is voorzien van een elektrisch zonnescherm.

KENMERKEN:

- Zeer ruime eengezinswoning;

- Zonnige tuin op het westen;

- Sfeervolle houten overkapping met glazenwand;

- Voortuin met parkeergelegenheid onder de carport;

- Stenen berging;

- Luxe keuken en badkamer;

- Begane grond voorzien van gestuukte wanden;

- Begane grond voorzien van vloerverwarming;

- Grotendeels Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Kunststof openslaande deuren naar de tuin;

- Perceel: 150 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: circa 143 m2;

- Inhoud: circa 463 m3;

- Bouwjaar: circa 1978.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy