Het Loo 32

te Poortugaal

€ 525.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een ruime tussenwoning met zonnige achtertuin in de geliefde wijk ‘ Kasteeltuinen’ in Poortugaal. De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers en badkamer. De begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. De royale achtertuin is gelegen op het oosten en voorzien van een sfeervolle buiten keuken en grote berging. Deze wijk heeft een schitterende uitstraling door de mooie bouwstijl. De locatie biedt een JONGE WOONOMGEVING met veel parkeergelegenheid voor de deur en diverse speelparkjes voor kinderen. Lopend bereikt u basisscholen, het dorpscentrum van Poortugaal en het metrostation. De wijk is GOED BEREIKBAAR via diverse uitvalswegen (binnen 20 minuten naar het centrum van Rotterdam).

INDELING:

BEGANE GROND:Entree, hal met meterkast, toilet.

De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een 5 -pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast, combioven en vaatwasser.

Aan de tuinzijde treft u de lichte woonkamer met grote raampartij en openslaande deuren. De royale woonkamer tijdens bij de bouw voorzien van een grote uitbouw. Er is voldoende ruimte voor een riante eet- en zithoek en praktische opbergruimte in de handige trapkast.

De gehele begane grond is voorzien van een grijze tegelvloer met vloerverwarming.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. De masterbedroom aan de voorkant ligt over de gehele breedte van het huis. De 2e en 3e slaapkamer aan de achterzijde zijn beide extra ruim doordat ook deze verdieping een uitbouw heeft. De moderne badkamer is afgewerkt met tegels in grijs/witte kleurstelling. Er is een ruime inloopdouche met glazen wand, wastafelmeubel en toilet aanwezig.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

2E VERDIEPING: Overloop en slaapkamer. Ruime overloop met toegang tot de bergvliering. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een groot dakraam.

De 2e verdieping is voorzien van een laminaat vloer. Daarboven is nog een extra zolderruimte , praktisch als bergruimte.

BUITEN: De woning heeft aan de voorzijde een fijne rustige ligging in een kindvriendelijke straat met voldoende parkeergelegenheid. De royale achtertuin op het oosten is grotendeels voorzien van bestrating en heeft een houten berging/ schuur en achterom.

KENMERKEN:

- Stijlvol wonen in een wijk met uitstraling;

- Kindvriendelijke woonwijk met speeltuintje;

- Begane grond voorzien van vloerverwarming;

- Veel parkeerruimte voor de deur aanwezig;

- Royale tuin op het oosten;

- Houten berging in de achtertuin (circa 6 m2);

- Waterontharder

- Vaste wastafel in een slaapkamer

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Perceel: 191 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: circa 140 m2;

- Inhoud: circa 506 m3;

- Bouwjaar: circa 2009.

?

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy