Albrandswaardseweg 83

te Poortugaal

€ 775.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze VRIJSTAANDE woning heeft een bijzonder vrije ligging op een royaal perceel grond van 2.000m2. De woning heeft bijzonder veel lichtinval door de grote ramen rondom het gehele huis. Via zowel de woonkamer als de slaapkamers heeft u toegang tot de overdekte binnen plaats. Verder is het huis voorzien van een woonkamer met open keuken, masterbedroom met badkamer en suite, een 2e en 3 slaapkamer, apart toilet en diverse vaste kasten met extra opbergruimte. De woning is volledig voorzien van gecoate aluminium kozijnen met dubbele beglazing en een gietvloer met vloerverwarming. Verder zijn er 24 zonnepanelen en een warmtepomp. De locatie is een perfecte combinatie van rust en voorzieningen. Door de ligging op de grens van de twee gezellige dorpen Poortugaal en Rhoon, kunt u aan beide kanten gebruik maken van alle voorzieningen. Gemeente Albrandswaard heeft u veel te bieden: de prachtige natuur van de polders, diverse winkels in het hart van de dorpen, goede basisscholen, sportverenigingen, gezellige horeca en zelfs een golfbaan en jachthaven.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal, meterkast (16groepen), toilet en toegang tot de 2 slaapkamers en woonkamer. De slaapkamers is ruim en voorzien van een kiepkantelraam die toegang geeft tot de binnenplaats. De 2e slaapkamers is voorzien van een vaste kast.

Via de hal bereikt u de woonkamer die bijzonder veel lichtinval heeft door de aanwezige ramen en deuren rondom. Er is voldoende ruime voor een riante zit- en eethoek bij de sfeervolle houtkachel. Ook beschikt de ruimte over diverse deuren die toegang geven tot de binnenplaats en een deur aan de voorzijde ( die nu gebruikt wordt als voordeur). De open keuken is uitgevoerd in grijskleurige kasten en is voorzien van een koelkast, vriezer, 4 pits inductiekookplaat, vaatwasser en combioven.

Via de keuken bereikt u de andere kant van de woning. De hal beschikt over vaste kasten met de warmte pomp, en een vaste kast met de wasmachineopstelling. Ook heeft de hal een deur naar de tuin. Aan het einde van de hal bevindt zich de ruime masterbedroom met badkamer en suite. De masterbedroom is tevens voorzien van een groot kiep kantelraam naar de binnenplaats. De badkamer en suite is volledig betegeld en voorzien van een douche, wastafel en toilet.

De gehele woning is voorzien van een gietvloer.

De woning heeft voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en beschikt over een grote vrijstaande garage/schuur voor extra opbergruimte.

?

KENMERKEN:

- Vrijstaande woning gelijkvloers + rolstoelvriendelijk;

- Vrije ligging op ruim perceel;

- Gelijkvloersebewoning + rolstoelvriendelijk;

- Vlakbij winkels, restaurants, scholen en zorg;

- Warmtepomp + 24 Zonnepanelen aanwezig;

- Woonkamer v.v. gezellige houtkachel;

- Gecoate aluminium kozijnen v.v. dubbele beglazing;

- Voorzijde geheel v.v. elektrische zonnescreens;

- Overdekte binnenplaats;

- Naast gelegen perceel grond van 2170m2 ook te koop;

- De woning is geheel geïsoleerd;

2000 m2 eigen grond

circa 132 m2

circa 633 m3

circa 2007

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy