Hendrik Chabotstraat 10

te Rhoon

€ 693.351,-- Vrij Op Naam

Verkocht

De nieuwste en laatste fase van de nieuwbouwwijk Essendael wordt bijzonder en draagt de toepasselijke naam Het Uitzicht. De woningen in deze bijzondere wijk hebben namelijk een heerlijk uitzicht, dankzij de leefruimte en een terras op de 1e verdieping. In deze extra brede waterwoningen geniet je vanuit je luie stoel van het uitzicht op de dijk en het weiland daarachter. Bovendien hebben de waterwoningen een tuin op het zuiden, aan het water. Hier voel je je de koning te rijk!

Wonen op hoogte Je betreedt de woning aan de voorzijde; via de onderdekse parkeerruimte of via de voordeur op dekniveau. Op de begane grond kom je binnen in de ruime berging/techniekruimte. Verder vind je hier de badkamer met toilet, de trap naar de woonkamer en 2 slaapkamers, beide met toegang tot de zonnige tuin. Betreed je de woning op dekniveau, dan kom je binnen in de hal die toegang biedt tot het toilet en de ruime woonkamer met open keuken. Deze ruimte is aan de achterzijde maar liefst 6 meter breed en heeft openslaande deuren naar het terras. Dat is gericht op het zuiden én biedt uitzicht op het water. 2e verdieping Standaard vind je op de 2e verdieping van de waterwoningen 2 slaapkamers en een ruime compleet ingerichte badkamer voorzien van douchehoek, wastafel en toilet.

Gekozen meerwerk

De bouw van deze woning is gestart. Daarom is er een keuze gemaakt in meerwerk. De volgende keuze is gemaakt: het standaard kozijn met dubbele openslaande deuren wordt vervangen door een schuifpui. Ook wordt er een buitentrap aangepast van het balkon op de 1e verdieping naar de tuin. Voor de elektra zijn ook keuzes gemaakt. Kijk voor de details hiervan in de opdrachtbevestiging tussen de downloads en op de verkooptekeningen. De kosten voor dit gekozen meerwerk zijn verwerkt in de getoonde koopsom.

VvE

Het leefdek (welke aansluit op de privé terrassen van de eengezinswoningen en de voorgevels van de waterwoningen) gecombineerd met de daarbij behorende trappen en overdekte parkeervoorzieningen wordt gezamenlijk uitgegeven. Hiervoor zal te zijner tijd een Vereniging van Eigenaars worden opgericht. De kosten die hier uit voortvloeien voor onder andere het onderhoud, elektra e.d. worden gezamenlijk door alle eigenaars van de water- en eengezinswoningen gedragen. De begroting en het daarbij behorende indicatieve maandbedrag per bouwnummer gereed is te vinden bij de downloads.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy