Limes 21

te Poortugaal

€ 690.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze geschakelde hoekwoning heeft een fraaie en rustige ligging met vrij uitzicht op het ‘Valckesteynse bos’ in de geliefde woonwijk “Valckesteyn”. De perfecte combinatie tussen een rustige, groene maar toch centrale ligging met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. De woning biedt veel ruimte met een grote woonkamer, open keuken, inpandige garage, 4 slaapkamers en een moderne badkamer uit 2021. Aan de zijkant van de woning is een ruim dakterras gesitueerd, dat grenst aan de masterbedroom. De verzorgde achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en voorzien van veel groen. Aan de voorzijde heeft de woning een eigen oprit met toegang tot de garage. Op loop-fietsafstand van het dorpscentrum van Rhoon en Poortugaal met diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, verschillende basisscholen en een eigen metrostation met directe verbinding naar het stadscentrum van Rotterdam.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree/ruime hal, meterkast, modern volledig betegeld toilet met hangcloset en fonteintje, is in december 2021 helemaal vernieuwd en geeft toegang tot de garage.

De ruime garage is voorzien van een elektrische garagedeur, wasmachineopstelling, verwarming en uitstortgootsteen.

Via de hal heeft u op twee manieren toegang tot de woonkamer. Via de eerste deur betreedt u de keuken en via de andere deur stapt u direct binnen in de woonkamer.

De open keuken bevindt zich aan de voorzijde. De keuken is uitgevoerd in wandopstelling en is voorzien van grijs getinte kasten en een zwart granieten aanrechtblad. De keuken heeft diverse inbouwapparatuur o.a.: 4pits keramische kookplaat, heteluchtoven, magnetron, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser, dubbele gootsteen en close-in-boiler. De keuken is voorzien van een zwart kleurige tegelvloer. De keuken beschikt over grote ramen met uitzicht over het voorgelegen groen.

De woonkamer beschikt over een erker aan de zijkant van de woning met grote ramen en een schuifpui. Deze ruimte biedt de ideale plek voor een ruime eethoek.

Aan de achterzijde van de woning over de gehele breedte bevindt zich het zitgedeelte. Hier heeft u voldoende ruimte voor een grote zithoek, leeshoek en/of kantoorruimte. De woonkamer heeft veel lichtinval door de aanwezige ramen en openslaande deuren naar de achtertuin.

De woonkamer is voorzien van een houten parketvloer.

1E VERDIEPING: Overloop met bergkast met CV-ketelopstelling (Remeha Avanta/2011), 3 slaapkamers en de badkamer.

De masterbedroom treft u aan de achterzijde van de woning. Deze is voorzien van een grote schuifwandenkast en geeft toegang tot het aan de zijkant gelegen dakterras. De 2e slaapkamer bevindt zich tevens aan de achterzijde en is ook voorzien van een grote schuifwandenkast. De 3e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en is tevens voorzien van een grote schuifwandenkast.

De moderne volledig betegelde badkamer is in december 2021 volledig vernieuwd. De badkamer is van alle gemakken voorzien met o.a.: een ruime inloopdouche met glazenwand, regen- en handdouche, ligbad, ruim wastafelmeubel, 2e toilet en handdoekenradiator.

2E VERDIEPING: Ruime open ruimte met hoog plafond. De kamer is in 2021 volledig geschilderd en voorzien van nieuwe vloerbedekking. De ruimte beschikt over een knieschot naar een grote bergruimte.

BUITEN: De woning is voorzien van een ruime voortuin met parkeergelegenheid op de eigen oprit met toegang tot de garage. De verzorgde zijtuin is gelegen op het oosten, de royale achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden. De tuin is voorzien van een ruim terras en diverse groene borders.

KENMERKEN:

- Parkeergelegenheid op eigen oprit;

- Inpandige garage (23m2);

- Alarmsysteem;

- 4 ruime slaapkamers;

- Slaapkamer begane grond en/of speel-/kantoor- ruimte aan huis mogelijk;

- Dakterras;

- Heerlijke achtertuin op het zuiden;

- Houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing;

- Buitenkozijnen in 2021 geschilderd;

- CV-combiketel Remeha Avanta (2011);

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Perceel: 357 m2 eigen grond

- Woonoppervlak: circa 178 m2

- Inhoud: circa 678 m3

- Bouwjaar: 1999

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy