Avenue Carre 219

te Barendrecht

€ 400.000,-- Kosten Koper

Instapklaar licht hoekappartement op de 4e verdieping met eigen parkeerplaats en berging. De woning beschikt over een ruime woonkamer, half open keuken met dakterras op het oosten, 2 royale slaapkamers, een luxe badkamer en praktische wasruimte. Het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie. De woning heeft een centrale ligging in de wijk “Vrijenburg” met op loopafstand het winkelcentrum “Carnisse Veste”, diverse scholen, sport- en recreatievoorzieningen en horecagelegenheden. Met de tram voor de deur bereikt u binnen 30 minuten het stadscentrum van Rotterdam.

INDELING:

Entree voorzien van automatische deuropener, afgesloten representatieve hal met bellentableau en brievenbussen. Daarna is er toegang tot de lifthal, trappenhuis, binnentuin en inpandige bergingen.

Het appartement is gelegen op de bovenste etage op de hoek. Na de lift is de 4de etage voorzien van een automatische deuropener. Bij binnenkomst in het appartement komt u in de lange entreehal. De entreehal biedt toegang tot alle vertrekken. De meterkast is recent nog voorzien van schuifdeuren, waardoor deze netjes afgewerkt is en er ruimte is gecreëerd voor een schoenenkast. Aan het einde van de hal betreedt u de woonkamer met open keuken. De woonkamer heeft veel lichtinval door de aanwezige ramen en biedt voldoende ruimte voor een riante zithoek.

De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur van AEG met o.a.:

Inductiekooplaat, afzuigkap, combioven, magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer en heet water kraan. Tevens biedt de keuken voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel.

Via de keuken heeft u toegang tot het dakterras op het oosten waar u in de ochtend kunt genieten van de zon. Het terras is bereikbaar middels dubbele openslaande deuren nabij de keuken. Deze beide deuren zijn uitgerust met een plisséhor.

De masterbedroom is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over een vaste op maat gemaakte inbouwkast. Mede door het daklicht is dit een heerlijke kamer. De hoofdslaapkamer biedt de mogelijkheid om een extra slaapkamer te realiseren. De 2e slaapkamer is tevens gelegen aan de voorzijde.

De ruime nette badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ruime inloopdouche met sunshower (zonnebank en infrarood), ligbad met jacuzzi en dubbele wastafel. Tegenover de badkamer treft u de separate toiletruimte welke op haar beurt is voorzien van dezelfde betegeling en uitstraling als de badkamer. Er is een hangtoilet en een fontein.

Tot slot de praktische wasruimte. Hier treft u de CV-ketel en de aansluitpunten voor zowel de wasmachine als droger.

De woning is deels voorzien van pvc laminaatvloer en deels tapijtvloer.

?

KENMERKEN:

- Zeer verzorgd complex met liftinstallatie en automatische deuropeners;

- Eigen parkeerplaats achter appartementencomplex;

- Eigen inpandige berging;

- Dakterras op het oosten met openslaande dubbele deuren;

- Badkamer en keuken uit 2022;

- Kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglazing;

- Het appartement is volledig geïsoleerd;

- Gemeenschappelijke binnentuin;

- Tramverbinding met Rotterdam voor de deur

- Vaillant CV-combiketel uit 2022;

- VVe actief: bijdrage €255,99 p/m;

- Woonoppervlakte circa 103 m2;

- Inhoud circa 362 m3;

- Bouwjaar 2005.

?

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy