Blaakse Wetering 48

te Poortugaal

€ 985.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze ruime vrijstaande woning treft u aan de rand van de geliefde woonwijk “Valckesteyn” met vanuit de tuin vrij uitzicht op het “ Valckesteynse bos”. De woning beschikt over een ruime woonkamer met tuinkamer en open keuken, 5 slaapkamers, verzorgde badkamer, inpandige garage, 11 ZONNEPANELEN en een sfeervol, onder architectuur, aangelegde tuin met o.a. diverse terrassen, groen, overkapping en VRIJ UITZICHT. De woning is gelegen op een unieke locatie aan de rand van Poortugaal. Een rustige ligging met om de hoek de natuur van het “Valckesteynse bos” maar ook bereikt u binnen 20 minuten het STADSCENTRUM van ROTTERDAM met de directe metroverbinding of via verschillende uitvalswegen. Op loop- fietsafstand van het dorpscentrum van Rhoon en Poortugaal met diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen en verschillende basisscholen.

INDELING:

BEGANE GROND:

Entree, ruime hal met toilet, meterkast, garderoberuimte en toegang tot de garage.

De woonkamer bevindt zicht aan de achterzijde van de woning met uniek, weids uitzicht op water en bos. De woonkamer biedt voldoende ruimte aan een riante zithoek bij de sfeervolle openhaard. Via de woonkamer heeft u toegang tot de tuinkamer. Deze ruimte is ideaal geschikt als tv kamer, speelkamer of werk/kantoorruimte. Via zowel de woonkamer als tuinkamer heeft u toegang tot de tuin.

Aan de zijkant van de woning bevindt zich de sfeervolle erker met ruimte voor een grote eethoek. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is uitgevoerd in hoekopstelling. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur met o.a.: koel-vriescombinatie, keramische kookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, magnetron, vaatwasser en close-in-boiler. En de ruime inpandige garage met elektrische roldeur is vanuit de hal bereikbaar.

De gehele begane grond is voorzien van een grijskleurige tegelvloer met vloerverwarming.

1E VERDIEPING:

Overloop, toilet, 4 slaapkamers en ruime badkamer. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de masterbedroom. De ruime slaapkamer is voorzien van op maat gemaakt kasten en elektrische rolluiken. Aan de zijkant van de woning bevindt zich de 2e ruime slaapkamer, de 3e en 4e slaapkamer bevinden zich aan de voorzijde van de woning en zijn beide voorzien van elektrische rolluiken. De ruime badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, doucheruimte, wastafelmeubel, handdoekradiator en vloerverwarming.

2E VERDIEPING:

Overloop, wasruimte en 5e slaapkamer. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de 5e ruime slaapkamer. De kamer is voorzien van een dakkapel en handige schuifkasten voor extra opbergruimte achter de schuine wanden. De overloop is voorzien van een wastafelmeubel en is ingericht als wasruimte. Met de cv-ketelopstelling ( Vaillant 2013), zonneboiler en zonneverdeler van de 11 zonnepanelen. Verder beschikt de overloop over een speelse ruimte aan de zijkant van de woning die ingericht kan worden als speelruimte voor de kinderen of biedt veel extra opbergruimte.

Buiten:

De woning is gelegen aan een rustige straat met aan de achterzijde het “Valckesteynse bos”. De onder architectuur aangelegde tuin beschikt aan de voorzijde over een ruime oprit met toegang tot de garage. Aan de zijkant van de woning is een sfeervol zithoekje gecreëerd. De ruime achtertuin is voorzien van meerdere terrassen, groene borders en een grasveld. De tuin beschikt over een grote houten overkapping met verlichting en verwarming, houten tuinhuis voor extra opbergruimte en houten vlonder aan het water. Maar wat het meest opvalt in deze tuin is het fantastische vrije uitzicht over het achterliggende groen en water.

KENMERKEN:

- Vrijstaande woning met vrij uitzicht;

- 5 slaapkamers;

- Ruime woonkamer met erker en tuinkamer;

- Inpandige garage;

- Eigen oprit ;

- Energielabel A;

- 11 zonnepanelen;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Velux dakramen met dubbele beglazing;

- Deels voorzien van elektrische rolluiken;

- De woning is geheel geïsoleerd;

- Vaillant CV-combiketel uit 2013;

- Zonneboiler.

- Perceel: 705 m2 eigen grond;

- Woooppervlakte: 204 circa m2;

- Inhoud: 873 circa m3;

- Bouwjaar: 2001.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy