Achterdijk 15A

te Rhoon

€ 2.950.000,-- Kosten Koper

Luxe en een authentieke sfeer komen samen op deze UNIEKE WOONBOERDERIJ op een groot perceel grond. De woning beschikt over veel groen en privacy maar is toch ook om de hoek van alle dagelijkse voorzieningen met het dorpscentrum van Rhoon binnen handbereik en het stadscentrum van Rotterdam op 20 minuten afstand. De gehele woning is modern afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Het huis beschikt over een ruime living met open haard, grote leefkeuken, binnenzwembad, kelder, kantoorruimte, 4 slaapkamers (6 mogelijk), 4 badkamers, 2 bergingen en een dubbele carport. De rondom gelegen tuin is voorzien van veel groen en bomen en een groot terras met vijver. De woning is gelegen om de hoek van het dorpscentrum van Rhoon met diverse winkels, scholen en het metrostation. Maar ook bent u binnen handbereik van de fraaie poldernatuur, de jachthaven, golfbaan, het Kasteel van Rhoon, verschillende restaurants en zoveel meer.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime hal met gastentoilet, vaste kasten, trapopgang en toegang tot de tussenhal. De ruime tussenhal heeft veel sfeer door de open trap, hoge plafonds en het uitzicht op de tussenverdieping met hoge op maat gemaakte boekenkast en grote kroonluchter. Via de tussenhal heeft u toegang tot de wasruimte met vaste kasten, de kelder met zwembad en de woonkamer met keuken.

De woonkamer heeft veel lichtinval door de aanwezige ramen en openslaande deuren naar de tuin. De zithoek beschikt over een sfeervolle openhaard en prachtige vleugel die tot het huis behoort. Via de stalen openslaande deuren bereikt u de leefkeuken.

De keuken is uitgevoerd met een kookeiland en wandopstelling en voorzien van houten kasten en een wit natuurstenen aanrechtblad. Verder beschikt de keuken over een Borreti gasfornuis met heteluchtoven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en dubbele gootsteen. De keuken is voorzien van vloerverwarming.

Via de keuken bereikt u de bijkeuken met extra bergruimte, kantoorruimte en de gastenkamer. De kantoorruime is ook zeer geschikt om in te richten als slaapkamer.

De gastenkamer is voorzien van een deur aan de voorzijde en heeft een badkamer en suite. De badkamer is voorzien van een doucheruimte, wastafelmeubel en toilet.

Het binnenzwembad is voorzien van een doucheruimte, openslaande deuren naar de tuin en geeft toegang tot de kelder. In de kelder is extra opbergruimte en de technische ruimte met o.a. de Cv-ketels, boiler en zwembadinstallatie.

1E VERDIEPING:

Via zowel de hal als via de tussenhal heeft u toegang tot de 1e verdieping.

De 1e verdieping is voorzien van 3 slaapkamers en 3 badkamers.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de masterbedroom met kleedkamer en badkamer en suite. De ruime slaapkamer is voorzien van een op maat gemaakte kastenwand en geeft toegang tot de kleedkamer uitgevoerd met houten kasten. Via de kastenkamer bereikt u de grote badkamer. De badkamer is van alle gemakken voorzien met o.a. een groot bubbelbad, twee wastafels, toilet, bidet en inloopdouche met dubbele stortdouche en handdouche.

Aan de voorzijde van de woning treft u de andere slaapkamers en badkamers.

De 2e grote slaapkamer is voorzien van een badkamer en suite met doucheruimte, wastafel en toilet. De 3e ruime slaapkamer is een droom voor ieder kind. Deze slaapkamer is voorzien van een speel vide met een eigen glijbaan. Verder is er een 3e ruime badkamer met doucheruimte, dubbel wastafelmeubel, toilet en defect ligbad, bergruimte met technische installatie en een 4e slaapkamer met dakraam (nu in gebruik als bergruimte).

De gehele 1e verdieping is voorzien van een houten vloer. De slaapkamers zijn grotendeels voorzien van airconditioning.

BUITEN: Sfeervolle groene achtertuin met veel bomen en gras. Verder beschikt de tuin over een groot terras met uitzicht op de vijver met fontein, twee bergingen en een dubbele carport met twee elektrische auto opladers.

KENMERKEN:

-Sfeervol modern gerenoveerde woonboerderij;

-Voorzien van een binnenzwembad;

- Voorzien van elektrische zonneschermen aan de achterzijde;

- Dubbele carport met 2 laadpunten voor elektrische auto’s;

- Twee ruime bergingen;

- Gelijkvloerse bewoning mogelijk;

- Grotendeels voorzien van airconditioning;

- Grote tuin met diverse terrassen en grote vijver;

- Voorzien van BNO-muziekinstallatie systeem;

- Keuken voorzien van vloerverwarming;

- Voorzien van Alarminstallatie;

- Perceel: 3.830m2;

- Woonopervlakte: 607 M2;

- Inhoud: 2.737M3;

- Bouwjaar: Ca. 1850.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy