Geluksklaver 23

te Rotterdam

€ 409.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze nette tussenwoning met diepe achtertuin op het oosten treft u in een kindvriendelijke en groene omgeving in de wijk “Ommoord”. De woning beschikt over een ruime woonkamer met veel lichtinval, verzorgde keuken, 3 slaapkamers en nette badkamer op de 1e verdieping en 4e slaapkamer met dakkapel op de 2e verdieping. In de diepe achtertuin kunt u heerlijk genieten van de zon. Extra bergruimte heeft u in de houten tuinberging en in de inpandige berging aan de voorzijde van de woning. De woonwijk is gelegen in een autoluwe straat om de hoek van het “Ommoordse veld” met o.a. de kinderboerderij en de Rotte. Op loop-/fietsafstand bereikt u diverse basisscholen, winkelcentrum “Binnenhof” voor alle dagelijkse boodschappen en het metro- en busstation met verbinding naar het stadscentrum van Rotterdam. Nieuwsgierig? Wij geven u graag een rondleiding in deze woning.

INDELING:

BEGANE GROND:

Entree, hal met meterkast, toilet met fonteintje, trapopgang en toegang tot de berging aan de voorzijde.

De berging is voorzien van de wasmachineopstelling, cv-ketelopstelling (MERK/JAAR?) en heeft een deur naar de voortuin. In de berging is een verdieping aanwezig voor extra bergruimte. Deze ruimte kan indien gewenst ook toegevoegd worden aan de badkamer.

De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. De gehele achtergevel is voorzien van glas wat bijzonder veel lichtinval geeft. Via een schuifpui heeft u toegang tot de achtertuin.

De half open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De keuken is uitgevoerd in hoekopstelling en voorzien van veel kastruimte. Verder beschikt de keuken over diverse inbouwapparatuur met o.a.: koel-vriescombinatie, keramische kookplaat met afzuigkap, combimagnetron en een vaatwasser.

De gehele begane grond is voorzien van een laminaat vloer.

1E VERDIEPING:

Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. De grote slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning net zoals de 2e slaapkamer. De 3e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en geeft toegang tot het balkon. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een doucheruimte, toilet en wastafel. Het is mogelijk om de badkamer te vergroten door de vliering van de berging hier bij te betrekken. Op deze manier kan er ook een raam in de badkamer gerealiseerd worden.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

2E VERDIEPING:

Overloop, 4e slaapkamer met grote dakkapel. De slaapkamer is voorzien van een grote dakkapel aan de achterzijde. Verder is de kamer voorzien van extra bergruimte achter de aanwezige knieschotten.

De 2e verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

De woning is gelegen aan een autoluwe straat. Hierdoor is de straat heerlijk rustig en zeer kindvriendelijk. Er is voldoende parkeergelegenheid op de aanwezige parkeerplaatsen. De achtertuin is gelegen op het oosten en voorzien van bestrating en groen borders. Achter in de tuin bevindt zich een grote houten berging en achterom.

KENMERKEN:

- Netjes onderhouden tussenwoning met 4 slaapkamers;

- Kindvriendelijke ligging aan autoluwe straat;

- Centrale ligging op loop-/fietsafstand van centrale voorzieningen;

- Gewilde en kindvriendelijke woonwijk;

- Lichte woonkamer door grote schuifpui en raampartij;

- Grote dakkapel op de 2e verdieping;

- Onderhoudsarme achtertuin op het oosten;

- Achterom en houten berging (circa 7,5 m2);

- Inpandige berging aan de voorzijde;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Remeha Avanta CV-combiketel uit 2013;

- Perceel: 167 m2 eigen grond;

- Woonoppervlake: circa 110 m2;

- Inhoud: circa 409 m3;

- Bouwjaar: circa 1979.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy