Merellaan 8

te Rhoon

€ 399.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze NETTE tussenwoning is grotendeels gerenoveerd met o.a. een moderne keuken met kookeiland, grote dakkapel en nieuwe badkamer. De woning beschikt over een lichte woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, badkamer en vrij in te delen zolderruimte met grote DAKKAPEL aan de achterzijde. De woning treft u in een rustige en kindvriendelijke woonwijk om de hoek van het DORPSCENTRUM Van Rhoon. De tuin gelegen op het westen en beschikt over een terras, groen borders, stenen berging en achterom. Voor (jonge) stellen of gezinnen met kinderen is de wijk een ideale woonplek. Op loopafstand bereikt u de winkels van Rhoon, het metrostation, het speelpleintje voor de deur, het park, de polders en basisscholen. De bereikbaarheid van Rhoon is goed door de ligging nabij diverse uitvalswegen met verbindingen naar alle grote steden.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal, meterkast, toilet en toegang tot de woonkamer en keuken.

De woonkamer heeft veel lichtinval door de grote ramen aan beide kanten. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de leefkeuken met groot kookeiland.

De keuken is uitgevoerd met houtlook kasten en een betonlook aanrechtblad. Verder is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde van de woning is voldoende ruimte voor een riante zit-/eethoek. Via de schuifpui en openslaande deuren heeft u toegang tot de achtertuin.

De woonkamer is voorzien van een sfeervolle houtkachel en vloerverwarming.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. De grote slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning net zoals de 2e slaapkamer. Deze is nu in gebruik als kleedkamer en geeft toegang tot het balkon. De 3e ruime slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. De badkamer is ook gelegen aan de voorzijde. De moderne badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, doucheruimte en toilet.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

2E VERDIEPING: Overloop met wasmachineopstelling en CV-ketelopstelling.

Vrij in te delen zolderruimte met grote dakkapel aan de achterzijde. De zolder dient nog verder afgewerkt te worden. Hier kan indien gewenst nog een 4e of zelfs 5e slaapkamers gerealiseerd worden.

?

BUITEN: De woning is aan de voorzijde gelegen aan een rustige straat met voldoende parkeergelegenheid. De achtertuin is gelegen op het westen en voorzien van en houten berging, groenborders, gras en een terras aan het huis. De achtergevel is voorzien van een zonnescherm.

KENMERKEN:

- Tussenwoning met 3 slaapkamers (5 mogelijk);

- Vrij in te delen zolderruimte met grote dakkapel;

- Grotendeels gerenoveerd met o.a. moderne keuken en badkamer;

- Kindvriendelijke ligging in rustige woonwijk;

- Om de hoek van het dorpscentrum van Rhoon;

- Deels houten deels Kunststofkozijnen met deels dubbele beglazing;

- Energielabel D;

- Achtertuin met houten berging;

- Remeha CV-combiketel uit 2014;

- Perceel: 140 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: Circa 110m2;

- Inhoud: circa 368m3;

- Bouwjaar: circa 1963.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy