Willem de Kooning Allee 59

te Rhoon

€ 585.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een NIEUWBOUWHUIS kopen zonder wachttijd? Dat kan in deze schitterende eengezinswoning in het stijlvolle project “Essendael het Uitzicht”. De woning is gelegen in de geliefde woonwijk “Essendael” om de hoek van het dorpscentrum van Rhoon. Het huis beschikt over 3 verdiepingen. Via de voortuin of via de overdekte parkeerplaatsen aan de achterzijde heeft u toegang tot de woning. Op de 1e verdieping bevindt zich het woongedeelte met open keuken en openslaande deuren naar het terras. Op de begane grond bevindt zich de 1e slaapkamer, badkamer en bergruimte. Op de 2e verdieping bevindt zich de 2e en 3e slaapkamer met 2e badkamer en suite. Het huis wordt opgeleverd met divers meerwerk o.a.: luxe schakelmateriaal, luxe uitgevoerde trap met stalen armleuningen, extra voorzieningen voor wasmachineaansluiting in de berging, badkamer en suite in de masterbedroom. Verder beschikken de woningen over een gezamenlijk leefdek met toegang tot de woningen en de overdekte parkeerplaatsen. De locatie van woonwijk “Essendael” is ideaal voor gezinnen: op loopafstand van winkels, verschillende basisscholen en het metrostation, maar ook dichtbij de natuur van de polders en de sportvelden. ?

INDELING:

Begane Grond: Op de begane grond kom je binnen in de hal met meterkast en toegang tot de slaapkamer, badkamer, toilet, handige trapkast en berging met de technische installaties/wasmachineopstelling. Via de berging heeft u toegang tot de overdekte parkeerplaatsen aan de achterzijde.

1e Verdieping: Woonkamer met open keuken en via de openslaande deuren toegang tot het terras op het zuiden. De woonkamer heeft veel ramen en openslaande deuren waardoor de ruimte veel lichtinval heeft.

2e Verdieping: Overloop, 2 slaapkamers en badkamer. De masterbedroom is voorzien van een badkamer en suite.

Buiten: De woning is voorzien van een ruim leefdek op de 1e verdieping gelegen op het zonnige zuiden.

Op de 1e verdieping bevindt zich aan de achterzijde het gezamenlijke leefdek (welke aansluit op de prive terrassen) gecombineerd met de daarbij behorende trappen en overdekte parkeervoorzieningen en wordt gezamenlijk uitgegeven. Hiervoor zal te zijner tijd een Vereniging van Eigenaars worden opgericht. De kosten die hier uit voortvloeien voor onder andere het onderhoud, elektra e.d. worden gezamenlijk door alle eigenaars van de water- en eengezinswoningen gedragen.

KENMERKEN:

- Nieuwbouwwoning kopen zonder wachttijd;

- Stijlvolle eengezinswoning;

- Achtertuin op het zonnige zuiden;

- Masterbedroom met badkamer en suite;

- Voorzien van extra meerwerk;

- Voorzien van een A++++ label;

- Voorzien van parkeergelegenheid voor 2 auto’s;

- Gedeeltelijk vloerverwarming;

- Bodemwarmte pomp en elektrische boiler;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Oplevering indicatie Q3/Q4 2023;

- Perceel 73 m2 eigen grond (voorlopige meting);

- Woonoppervlak circa 147 m2;

- Inhoud circa 517 m3;

- Bouwjaar 2023

- Per direct beschikbaar.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy