Forum 23

te Poortugaal

€ 459.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze ruime tussenwoning treft u in geliefde woonwijk “Valckensteyn”. De eindwoning is van vele extra’s voorzien met o.a. een grote uitbouw aan de achterzijde, 8 zonnepanelen, airconditioning, vloerverwarming en een grote dakkapel op zolder. Het huis beschikt over een ruime woonkamer met open haard en openslaande deuren, luxe nieuwe open keuken, 2 ruime slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping en een ruime overloop en 3e slaapkamer met dakkapel op de 2e verdieping. De onderhoudsvrije achtertuin is gelegen op het noorden en voorzien van een ruime berging. De woning is gelegen op een unieke locatie aan de rand van Poortugaal. Een rustige ligging met om de hoek de natuur van het “Valckesteynse bos” maar ook bereikt u binnen 20 minuten het STADSCENTRUM van ROTTERDAM met de directe metroverbinding of via verschillende uitvalswegen. Op loop- fietsafstand van het dorpscentrum van Rhoon en Poortugaal met diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen en verschillende basisscholen.

INDELING:

BEGANE GROND:

Entree, hal v.v. meterkast en toilet met hangcloset en fonteintje.

De ruime woonkamer heeft veel lichtinval door de grote ramen en openslaande deuren aan de achterzijde. Er is voldoende ruimte voor een riante zit- en eethoek bij de open haard.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zicht de luxe open keuken. De keuken is in 2022 grotendeels gerenoveerd. De keuken is uitgevoerd in neutrale kleurstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur met o.a.: Een 7 pits gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasser en Quooker.

De gehele begane grond is voorzien van een houtlook pvc-vloer gelegd in visgraad (2022) met vloerverwarming.

1E VERDIEPNG:

Overloop, 2 slaapkamers en badkamer. De grote slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van airconditioning. Indien gewenst kunnen hier 2 kleinere slaapkamers gecreëerd worden. De 2e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde net zoals de badkamer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en een toilet.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

2E VERDIEPING:

Ruime overloop met grote dakramen, de wasmachine- en droger opstelling en Remeha cv-combiketel (2011). Aan de achterzijde bevindt zich de 3e ruime slaapkamer met grote dakkapel en airconditioning. De 2e verdieping is voorzien van extra bergruimte achter de aanwezige knieschotten.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

BUITEN:

De woning heeft een ruime voortuin en voldoende parkeergelegenheid in de straat. De achtertuin is gelegen op het noorden en beschikt over een stenen berging en achterom. De ligging op de hoek geeft extra privacy.

KENMERKEN:

- Eindwoning met grote uitbouw van 3 meter;

- Dakkapel aan de achterzijde uit 2022;

- Voorzien van extra’s met o.a. airconditioning;

- 8 zonnepanelen aanwezig;

- Sfeervolle open haard in de woonkamer;

- Begane grond voorzien van houtlook pvc- vloer met vloerverwarming;

- Voorzien van glad gestuukte wanden;

- Onderhoudsarme tuin op het noorden;

- Voorzien van een stenen berging (8m2);

- Houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing;

- De woning is geheel geïsoleerd;

- Remeha cv-combiketel uit 2011;

- Perceel: 152 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: circa 129 m2;

- Inhoud: circa 451 m3;

- Bouwjaar: circa 1993.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy