De Eik 59

te Rhoon

€ 279.000,-- Kosten Koper

Verkocht

BETAALBAAR WONEN MET EEN ZONNIGE TUIN? Op deze gezellige plek nabij het centrum van Rhoon ligt deze INSTAPKLARE WONING. De speels ingedeelde woning beschikt over een lichte woonkamer met open keuken, slaapkamer met badkamer en suite, berging en een ruime ZONNIGE TUIN op het zuidwesten. De woning is in 2022 volledig gemoderniseerd met o.a. een houtlook pvc-vloer met vloerverwarming, gestuukte wanden een moderne keuken en badkamer en suite. Maar ook aan de energiezuinige maatregelen is gedacht met o.a. volledige vloerisolatie (september 2023) en HR++ glas. De ruime achtertuin biedt voldoende ruimte voor een groot terras en een extra berging. De woning is gelegen op een rustige kindvriendelijke locatie met aan de voorzijde een autoluwe straat. Op KORTE LOOPAFSTAND van de woning bereikt u diverse basisscholen, het dorpscentrum van Rhoon met diverse winkels en het metrostation. Met de auto bent u binnen 20 minuten in hartje Rotterdam.

INDELING:

BEGANE GROND

Gezamenlijke entree met toegang tot de woning en de woning van de bovenburen.

Entree, hal, vernieuwde meterkast (10 groepen), garderobe, berging en toegang tot de woonkamer. De berging biedt extra opbergruimte en beschikt over de wasmachine- en drogeropstelling.

De woonkamer heeft veel lichtinval door de grote raampartijen aan de achterzijde en geeft via een loopdeur toegang tot de achtertuin. De woonkamer biedt ruimte voor een riante zit-en eethoek. De moderne open keuken is uitgevoerd in hoekopstelling en van alle gemakken voorzien. De keuken beschikt o.a. over een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, vaatwasser en koelkast.

Via de woonkamer heeft u toegang tot de slaapkamer met badkamer en suite. De slaapkamer is voorzien van een groot raam met loopdeur naar de tuin en heeft voldoende opbergruimte in de aanwezige schuifwanden- en vaste kast. Verder beschikt de slaapkamer over een badkamer en suite. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche met stort- en handdouche, wastafelmeubel en elektrische vloerverwarming. Het toilet bevindt zich apart en is via de woonkamer bereikbaar. Het toilet is voorzien van een hangcloset toilet en een fonteintje.

De woning heeft aan de voorzijde een fijn rustige ligging aan een autoluw pleintje. Hier zijn een aantal parkeerplekken en speelgelegenheden voor kinderen. Aan de achterzijde van de woning treft u de fijne achtertuin op het zuidwesten. De tuin is volledig voorzien van een nieuw afsluitbaar hekwerk en het slaapkamerraam van een elektrisch zonnescherm. In de tuin is voldoende ruimte voor het plaatsen van een extra berging en meerdere terrassen.

KENMERKEN:

- Gelijkvloerse woning met ruime tuin;

- Volledig gemoderniseerd in 2022;

- Gelegen aan autoluw pleintje;

- Zonnige achtertuin op het zuidwesten;

- Houten kozijnen met dubbele beglazing HR++ glas;

- Slaapkamer voorzien van kunststof kozijnen;

- Deels geïsoleerd;

- Energielabel D;

- Volledig voorzien van pvc-vloer met vloerverwarming;

- Volledig voorzien van gestuukte wanden;

- De woning heeft een slapende Vve (gezamenlijke

- opstalverzekering en glasverzekering);

- Woonoppervlakte circa 56 m2;

- Inhoudcirca 180 m3;

- Bouwjaar circa 1975.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy