Burgemeester de Zeeuwstraat 376

te Ridderkerk

€ 255.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Zeer verzorgd appartement op de bovenste verdieping met VRIJ UITZICHT. De woning beschikt over een ruime woonkamer, 2 balkons (1 gelegen op het oosten en 1 op het westen), 2 slaapkamers en moderne badkamer en keuken. Gelegen in een kleinschalig appartementencomplex op een gunstige locatie. Om de hoek van alle dagelijkse voorzieningen, zoals supermarkten, scholen, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. Verder beschikt het appartement over extra opbergruimte in de berging. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

INDELING:

Begane grond: Entree, afgesloten hal met brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de berging.

3e Verdieping: Op de bovenste verdieping van het appartementencomplex bevindt zich het appartement.

Entree, hal, via de hal heeft u toegang tot de keuken en woonkamer. De woonkamer geeft toegang tot de eetkamer, slaapkamer, tussenhal met toegang tot de tweede slaapkamer, de badkamer en het toilet.

De woonkamer heeft veel lichtinval door de aanwezige ramen en biedt voldoende ruimte voor een riante zit- en eethoek. De eetkamer geeft toegang tot het balkon aan de voorzijde.

De keuken is voorzien van een wandopstelling met witte kasten en een zwart kunststof aanrechtblad. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Via de keuken heeft u toegang tot het tweede balkon aan de achterzijde van de woning.

Verder beschikt de woning over twee ruime slaapkamers en een moderne volledig betegelde badkamer met wastafelmeubel, inloopdouche, handdoekradiator en wasmachine opstelling.

De woning beschikt over een doorgelegde laminaatvloer en gestuukte wanden.

KENMERKEN:

- Zeer verzorgd appartement, in 2015 volledig gemoderniseerd;

- Kunststofkozijnen met dubbele beglazing;

- 2 balkons met vrij uitzicht;

- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur;

- Eigen berging in de onderbouw;

- Energielabel E;

- Intergas CV-combiketel uit 2015;

- VVE: actief: bijdrage € 125,--;

- Woonoppervlak: circa 74 m2;

- Inhoud: circa 237 m3;

- Bouwjaar: circa 1963.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy