Hendrik Chabotstraat 2

te Rhoon

€ 698.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Misschien wel de laatste beschikbare nieuwbouwwoning in het project “Het Uitzicht” in de wijk “Essendael” in Rhoon. Wonen in een nieuwbouwwoning zonder wachttijd? Dat kan in deze sfeervolle WATERWONING. De woning is gelegen op de hoek en beschikt over 3 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een overdekt parkeerdek met 2 eigen parkeerplaatsen en toegang tot de woning. Op de begane grond bevinden zich verder 2 slaapkamers, badkamer en heeft u toegang tot de tuin aan het water. Op de 1e verdieping heeft u via het leefdek aan de voorzijde toegang tot de woning. Hier betreedt u de hal met toilet, de woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het TERRAS op het zuiden met uitzicht over het water. Op de 2e verdieping bevinden zich ook 2 slaapkamers en de 2e badkamer. Het huis wordt CASCO opgeleverd met wat meerwerk: een luxe buitentrap en luxe binnendeuren. Verder beschikken de woningen over een gezamenlijk leefdek met toegang tot de woningen en de overdekte parkeerplaatsen. De locatie van woonwijk “Essendael” is ideaal voor gezinnen: op loopafstand van winkels, verschillende basisscholen en het metrostation, maar ook dichtbij de natuur van de polders en de sportvelden. ?

INDELING:

BEGANE GROND:

Via het overdekte parkeerdek kom je binnen in de ruime berging/techniekruimte met toegang tot de hal. Via de hal heeft u toegang tot de 2 slaapkamers aan de achterzijde van de woning en de badkamer.

De slaapkamers geven beide toegang tot de achtertuin aan het water. De ruime badkamer wordt casco opgeleverd maar biedt ruimte aan een ruime douche en/of bad, toilet en wastafelmeubel.

1E VERDIEPING:

Woonkamer met open keuken en via de openslaande deuren toegang tot het terras op het zuiden. De woonkamer heeft veel ramen en openslaande deuren waardoor de ruimte veel lichtinval heeft. De keuken wordt casco opgeleverd maar is gesitueerd in het midden van de ruimte. Waardoor er een eetgedeelte en zitgedeelte wordt gecreëerd.

2E VERDIEPING:

Overloop, 2 slaapkamers en een ruime 2e badkamer. De badkamer wordt casco opgeleverd maar biedt ruimte aan een ruime inloopdouche, toilet en wastafelmeubel.

BUITEN:

De woning heeft aan de voorzijde en overdekt parkeerterrein met 2 eigen parkeerplaatsen en op de 1e verdieping een leefdek. Aan de achterzijde bevindt zich de achtertuin en het ruime terras op het zuiden. De achtertuin is gelegen op de begane grond en geeft via een buitentrap toegang tot het terras op de 1e verdieping. De tuin is ook te betreden vanuit de beide slaapkamers op de begane grond. Het terras is via de openslaande deuren op de 1e verdieping te betreden.

Het leefdek aan de voorzijde gecombineerd met de daarbij behorende trappen en overdekte parkeervoorzieningen wordt gezamenlijk uitgegeven. Hiervoor zal te zijner tijd een Vereniging van Eigenaars worden opgericht. De kosten die hier uit voortvloeien voor onder andere het onderhoud, elektra e.d. worden gezamenlijk door alle eigenaars van de water- en eengezinswoningen gedragen.

?

KENMERKEN:

- Nieuwbouwwoning zonder wachttijd;

- Waterwoning in geliefde woonwijk Essendael;

- Unieke locatie met vrij uitzicht over de Rhoonse Polder;

- Ruime woning met speelse indeling;

- 4 slaapkamers en 2 badkamers;

- 2 eigen overdekte parkeerplaatsen;

- Achtertuin en ruim terras gelegen op het zonnige zuiden;

- Voorzien van meerwerk met o.a. buitentrap en luxe trapopgangen en binnen deuren.

- Leidingwerk van badkamers en keuken al aanwezig;

- Voorzien van een A++++ label;

- Gezamenlijke Vve voor o.a. het leefdek en parkeerplaatsen. Bijdrage circa €31,12 p/m;

- De woning is volledig geïsoleerd;

-Perceel: 130 eigen grond (voorlopige meting) ;

- Woonoppervlakte: circa 171 m2;

- Inhoud: circa 654 m3;

- Bouwjaar: 2023/2024.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy