Parelsnoer 23

te Rhoon

€ 379.000,-- Kosten Koper

Verkocht

3 kamer appartement gelegen op een van de meest geliefde locaties van de woonwijk “Portland”. Het appartement is gelegen op de 3e verdieping en beschikt over een ruime woonkamer met keuken, berging, 2 slaapkamers, badkamer en groot zonneterras. Het terras is voorzien van een glazenwand waardoor het al snel heerlijk is om buiten te zitten. Extra opbergruimte is er in de inpandige berging op de begane grond. Verder is er voor de deur een grote parkeerplaats met voldoende parkeergelegenheid en beschikt het complex over een actieve en gezonde Vve. De woning is rustig gelegen met vrij uitzicht maar toch om de hoek van alle dagelijkse voorzieningen met op loop- en fietsafstand de winkelcentra “Hof van Portland” en “Carnisse Veste” en het openbaar vervoer (bus en tram).

INDELING:

Begane grond: Entree, afgesloten representatieve hal met video-intercom en brievenbussen, lift en trappenhuis, toegang tot de bergingen.

3e verdieping: Entree, hal, half betegeld toilet met fonteintje, badkamer, 2 slaapkamers en woonkamer met keuken en berging.

Via de hal betreedt u de ruime woonkamer met veel lichtinval door de aanwezige ramen. Via de woonkamer heeft u toegang tot het terras.

De keuken is uitgevoerd in hoekopstelling en voorzien van o.a. een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, koel-vriescombinatie en vaatwasser. Via de keuken heeft u toegang tot de berging. Deze biedt extra opbergruimte en plaats voor de wasmachine- en ketelopstelling (Remeha).

De grote slaapkamer geeft via een schuifpui toegang tot het terras. De 2e slaapkamer is voorzien van een groot raam. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een doucheruimte, wastafel en schuifwandkast.

De gehele woning is voorzien van behangen wanden en een doorgelegde laminaat vloer.

KENMERKEN:

- Zeer verzorgd complex met liftinstallatie en video-intercom;

- Ruime parkeergelegenheid op terrein voor het complex;

- Ruim balkon met glazenwanden;

- Volledig voorzien van dubbele beglazing;

- Het appartement is volledig geïsoleerd;

- Eigen berging in de onderbouw;

- Remeha CV-combiketel uit 2018;

- VVE actief: bijdrage €136,37 p/m;

- Woonoppervlak circa 83 m2;

- Inhoud: circa 257 m3;

- Bouwjaar: circa 2003.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy