Carel Willinklaan 10

te Rhoon

€ 579.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Wonen in een ruim hoekhuis met maar liefst 5 slaapkamers in de geliefde woonwijk ‘Essendael’ in Rhoon. De woning is van vele extra´s voorzien met o.a. airconditioning, vloerverwarming en zonnepanelen. Verder is het huis ingedeeld met een ruime woonkamer met schuifpui, open keuken, 3 ruime slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping en 2 ruime slaapkamers, wasruimte en bergvliering op de 2e verdieping. In de ZONNIGE ACHTERTUIN op het zuidwesten kunt u de gehele dag genieten van de zon. De tuin is strak en onderhoudsvrij aangelegd. Een jonge woonomgeving met voldoende parkeergelegenheid voor de deur en diverse speelparkjes voor de kinderen. Het gezellige dorpshart van Rhoon met winkels en basisscholen bereikt u op loop- en fietsafstand. Het centrum van Rotterdam bereikt u via het METROSTATION van Rhoon of met de auto binnen 20 minuten.

INDELING:

Begane grond: Entree, hal, meterkast, toilet, woonkamer met open keuken.

De woonkamer beschikt over veel lichtinval door de aanwezige schuifpui aan de achterzijde een heeft extra opbergruimte in de handige trapkast. Aan de voorkant bevindt zich de open keuken uitgevoerd in u-opstelling. De keuken beschikt over diverse apparatuur met o.a. een 6-pits gasfornuis met afzuigkap, heteluchtoven, vaatwasser en koel-/vriescombinatie.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers en de badkamer. De 1e verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers, twee aan de achterzijde en 1 aan de voorzijde. Aan de voorzijde bevindt zich tevens de badkamer. De volledige betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, wastafelmeubel en 2e toilet.

2e verdieping: Overloop, wasruimte en 2 slaapkamers. Via de overloop heeft u doormiddel van een vlizotrap toegang tot de bergvliering met veel extra opbergruimte. De wasruimte biedt plaats aan de was- en droogopstelling en de cv-ketelopstelling. De beide slaapkamers zijn voorzien van een groot dakraam en hebben extra opbergruimte achter de aanwezige knieschotten. De 2e verdieping is voorzien van airconditioning.

Buiten: De hoekwoning is gelegen in een rustige kindvriendelijke straat met voldoende parkeergelegenheid. Via een zijpad heeft u toegang tot de op het zuidwesten gelegen achtertuin. Deze is onderhoudsvriendelijk aangelegd en beschikt over een houten berging en toegangspoort tot de achtergelegen parkeerplaatsen. De woning beschikt over een eigen parkeerplaats op het gelegen achterterrein.

KENMERKEN:

- Ruime hoekwoning met vijf slaapkamers;

- Gelegen in de geliefde woonwijk Essendael;

- Tapijt eerste en tweede verdieping 100 procent biologisch wol;

- Verf is allemaal ecologisch;

- Zonnige zij- en achtertuin op het zuidwesten;

- Houten berging in de achtertuin (circa 6 m2);

- Extra zuinig: 4 stuks zonnepanelen aanwezig;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Intergas CV-combiketel uit 2017;

- Perceel 161 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte circa 124 m2;

- Inhoud circa 454 m3;

- Bouwjaar 2017.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy