Oostzijdsepad 9

te Hoogvliet Rotterdam

€ 389.500,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze ruime hoekwoning met zonnige tuin op het zuidoosten ligt in de kindvriendelijke woonwijk “Tussenwater” in Hoogvliet. De woning beschikt over een lichte woonkamer, open keuken, 3 (voorheen 4) ruime slaapkamers en een moderne badkamer. De wijk biedt een rustige woonomgeving met parkeergelegenheid in de straat. In de directe omgeving vindt u alle nodige voorzieningen: metrostation Tussenwater aan de rand van de wijk, winkels en scholen op loop- en fietsafstand, uitvalswegen binnen enkele autominuten. De woning is gelegen op erfpachtgrond van gemeente Rotterdam, de canon is afgekocht t/m 24 oktober 2045.

Indeling

BEGANE GROND: Zijentree, ruime hal met meterkast (8 groepen), volledig betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

De lichte woonkamer is gelegen aan de tuinzijde met een deur naar de tuin. De open keuken treft u aan de voorzijde van de woning. De keuken is uitgevoerd in hoekopstelling met granieten aanrechtblad en beschikt over een inductie kookplaat, oven, vaatwasser, close-in boiler en losse koelkast en vaatwasser.

De begane grond is voorzien van een plavuizenvloer. De wanden zijn gestuct en de plafonds zijn voorzien van spuitwerk.

TUIN: De zij- en achtertuin is gelegen op het zonnige zuid-oosten en heeft een stenen- en houten berging. De tuin is voorzien van terrassen, vijver en gazon.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers, badkamer. De masterbedroom aan de tuinzijde van de woning is zeer ruim (samenvoeging van 2 kamers) en voorzien van een vaste kast. De 2e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. De vernieuwde badkamer is geheel betegeld en beschikt over een inloopdouche, dubbele wastafelmeubel en 2e toilet.

2E VERDIEPING: De 3e slaapkamer aan de tuinzijde is voorzien van een kunststof dakkapel. Op deze verdieping is ook de ruime was/cv ruimte gesitueerd met een Intergas CV-combiketel uit 2021.

BUITEN: De woning is gelegen aan een ruim opgezette straat met voldoende parkeergelegenheid. De diepe achtertuin op het zuidoosten biedt

’s zomers de gehele dag zon. De tuin is aangelegd met bestrating, vijver en gazon en heeft de beschikking over 2 bergingen.

KENMERKEN:

- Ruime gezinswoning met 3 slaapkamers;

- Zonnige achtertuin op het zuid-oosten met 2 bergingen;

- Voldoende parkeerruimte in de straat;

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Intergas HR CV-combiketel uit 2021;

- Perceel 183 m2 erfpachtgrond;

- Erfpacht einddatum 24-10-2094;

- Canon afgekocht t/m 24-10-2045;

- Woonoppervlak circa 117 m2;

- Inhoud circa 416 m3;

- Bouwjaar 1996.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy