Oud Rhoonsedijk 4c

te Rhoon

€ 749.000,-- Kosten Koper

Op een fraaie locatie aan de rand van Rhoon (Rhoon-Noord) treft u deze vrijstaande woning met inpandige garage. De woning is gelegen aan de buitenrand nabij het “Valkensteynse” bos in een sfeer die doet denken aan het buitengebied met gevarieerde bebouwing. Maar ook is de woning zeer centraal gelegen met op enkele minuten afstand diverse uitvalswegen en het metrostation van Rhoon met directe verbinding naar het stadscentrum van Rotterdam. De woning beschikt over een ruime woonkamer, open keuken, maar liefst 5 slaapkamers, 7 mogelijk. En de badkamer. De rondom gelegen tuin biedt aan de voorzijde parkeergelegenheid voor 2 auto’s en heeft aan de achterzijde diverse terrassen en groen. De tuin is gelegen op het zuidoosten waardoor u hier ’s zomers de gehele dag kunt genieten van de zon. De locatie biedt een fijne woonomgeving met op loop- fietsafstand het dorpscentrum met alle dagelijkse voorzieningen. ?

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime hal met meterkast, garderobe nis, trapopgang en toilet.

Ruime living bestaande uit woonkamer aan de voorzijde van de woning met schuifpui naar de tuin. Aan de achterzijde bevindt zich de open keuken met eethoek. Via de open keuken heeft u toegang tot de bijkeuken met wasmachine- en cv-ketelopstelling en toegang tot de garage en tuin.

De open keuken is uitgevoerd in hoekopstelling en voorzien van diverse apparatuur en een granieten aanrechtblad.

De gehele begane grond is voorzien van marmerenvloertegels uit Italiaanse mijnen met vloerverwarming.

1E VERDIEPING:

Overloop, 5 slaapkamers waarvan 1 in gebruik als L-vormig kantoor en de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, douche en wastafelmeubel.

2E VERDIEPING:

Overloop, 2 ruimtes waarvan 1 voorzien van een groot dakraam. Indien gewenst kunnen hier nog twee extra slaapkamers gecreëerd worden.

BUITEN:

Rondom gelegen tuin met aan de voorzijde een eigen oprit met parkeermogelijkheid voor twee auto’s en toegang tot de garage. De besloten achtertuin is gelegen op het zuidoosten en beschikt over diverse terrassen, groenborders en een vijver. Uniek aan deze woning is de hoeveelheid privacy en groen. Aan de voorkant heeft u uitzicht op de groene haag.

KENMERKEN:

- Ligging op fraaie locatie;

- Rondom gelegen tuin met eigen oprit;

- De woning verdient qua onderhoud veel aandacht. De gehele woning dient gemoderniseerd te worden ;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Eigen oprit en garage;

- Aanvullende clausules zijn van toepassing ( ouderdoms-/asbestclausule);

- Perceel: 432 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: Circa 181 m2;

- Inhoud: Circa 686 m3;

- Bouwjaar: circa 1995.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy