Dorpsdijk 210

te Rhoon

€ 650.000,-- Kosten Koper

Verkocht onder voorbehoud

Deze charmante karakteristieke vrijstaande woning treft u aan de rand van het dorpscentrum van Rhoon. Het huis is volledig naar eigen wens te moderniseren. Het huis beschikt over een ruime woonkamer, keuken, bijkeuken, douchegelegenheid en 4 slaapkamers. Extra opbergruimte treft u op de bergvliering, in de trapkelder en in de garage. Het ruime perceel is zowel via de Dorpsdijk als via de Zantelweg te betreden. In de zeer ruime tuin heeft u de gelegenheid om de gehele dag van de zon te genieten. Op loopafstand bevindt zich het dorpscentrum van Rhoon met alle dagelijkse voorzieningen zoals diverse winkels, basisscholen en het metrostation van Rhoon. Maar ook bereikt u binnen 20 minuten het STADSCENTRUM van ROTTERDAM met de directe metroverbinding of via verschillende uitvalswegen.

INDELING:

Begane grond: Entree, vestibule, tussenhal met toilet.

De vestibule, tussenhal en toilet beschikken over een prachtige marmeren vloer.

Via de tussenhal heeft u verder toegang tot de ruime woonkamer en keuken.

De zonnige woonkamer is ruim en sfeervol door de aanwezige erker met glas-in-lood ramen. Via de woonkamer heeft u tevens toegang tot de keuken.

De keuken is nu een dichte keuken die toegang geeft tot de bijkeuken. In de bijkeuken bevindt zich de douchegelegenheid en heeft u toegang tot de kelder. Achter de bijkeuken bevindt zich nog een extra hal met toegang tot de achtertuin.

1e Verdieping: Overloop, 4 slaapkamers, balkon en toegang tot de bergvliering.

Via de overloop heeft u toegang tot de bergvliering met extra bergruimte. Verder zijn er vier slaapkamers die alle zijn voorzien van vaste kasten. De slaapkamer aan de voorzijde is ook voorzien van een balkon.?

Buiten: De woning is aan de voorzijde gelegen aan de Dorpsdijk en aan de achterzijde aan de Zantelweg. Via beide wegen heeft u toegang tot de woning. Het huis is gelegen op een ruim perceel en beschikt over een garage. Indien gewenst is het mogelijk om meerdere auto´s te parkeren op het perceel.

KENMERKEN:

- Volledig naar eigen smaak te moderniseren;

- Charmante karakteristieke vrijstaande woning;

- Gelegen op een ruim perceel grond met garage;

- Voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Extra bergruimte op de bergvliering en in de kelder;

- CV-combiketel uit 2022;

- Aanvullende clausules van toepassing (ouderdoms-, niet zelfbewonings- en, asbestclausule);

- Voorkeur Notariaat van Leeuwen in Rhoon;

- Perceel 817 m2 eigen grond en 94 m2 eeuwigdurende erfpachtgrond;

- Woonoppervlak 123 m2;

- Inhoud 504 m3;

- Bouwjaar 1924.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy