Roo-Valkstraat 2D

te Rotterdam

€ 319.500,-- Kosten Koper

Verkocht onder voorbehoud

Zeer verzorgd appartement met ruime woonkamer en twee slaapkamers op een fantastische locatie in het centrum van Rotterdam. Dit fijne appartement bevindt zich op een gunstige locatie in een rustige straat op loopafstand van het Centraal Station. De woning is gelegen op de hoek en heeft hierdoor veel extra lichtinval. Verder is het huis voorzien van een ruime woonkamer, moderne keuken met balkon, 2 slaapkamers, badkamer en aparte berging in de onderbouw. Verder is het appartement in de periode 2021-2023 volledig gerenoveerd en beschikt het complex over een actieve Vve. De woning is gelegen tussen Rotterdam centraal en het Oude Noorden de ideale combinatie tussen rust en het bruisende stadsleven. Om de hoek van de straat stapt u op de tram en met de auto binnen een paar minuten op de snelweg. Verder zijn de winkels voor de dagelijkse boodschappen en diverse horecagelegenheden binnen handbereik. Nieuwsgierig naar dit instapklare appartement in een hippe omgeving? We plannen graag een bezichtiging met u in.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, afgesloten hal met toegang tot berging en trapopgang.

3E VERDIEPING:

Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Aan het einde van de hal betreedt u de ruime woonkamer met veel lichtinval door de aanwezige ruimte. De keuken bevindt zich aan de andere zijde van de woning en geeft via openslaande deuren toegang tot het balkon. De keuken is uitgevoerd in wandopstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur met o.a.: koelkast, hete lucht combimagnetron, inbouw prullenbak, inductiekookplaat met afzuigkap.

Verder beschikt de woning over twee ruime slaapkamers, een volledig betegelde badkamer met doucheruimte en wastafelmeubel, apart toilet en wasruimte met CV-ketelopstelling.

De gehele woning is voorzien van een lichtkleurige waterafstotende laminaat vloer en glad gestuukte wanden. Verder is de vloer voorzien van geluidsdemping en isolatie.

KENMERKEN:

- Verzorgd appartement op fantastische locatie;

- Bovenste appartement van het complex met toegang tot het platte dak;

- Voorzien van een nieuwe meterkast;

- Eigen berging in de onderbouw;

- Rotterdam Centraal Station op loopafstand;

- Actieve (wakker geschudde) VvE, bezig met kozijnen, dubbelglas en bellentableau renovatie/vervanging;

- Houten kozijnen voorzien van enkele beglazing;

- Intergas CV-combiketel HRE 28/4 A CW4;

- Aanvullende clausules van toepassing in de koopovereenkomst ( o.a. ouderdomsclausule).

- Vve: actief: bijdrage €167,98,- p/m

- Woonoppervlakte: circa 67 m2;

- Inhoud: circa 227 m3;

- Bouwjaar: circa 1953.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy