Lijn 29

te Hoogvliet Rotterdam

€ 425.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze geschakelde twee-onder-een-kapwoning treft u in de wijk “Zalmplaat” in Hoogvliet. Het huis beschikt over een ruime woonkamer, moderne open keuken uit 2023, garage met bijkeuken op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Op de 2e verdieping bevindt zich de ruime 4e slaapkamer met grote dakkapel en airconditioning. De royale achtertuin is zeer ruim en onderhoudsvriendelijk aangelegd. De tuin is gelegen op het westen en beschikt over een houten berging. De woning is gelegen in een rustige straat aan de ‘groene’ buitenrand van de wijk met om de hoek diverse winkels voor de dagelijkste boodschappen en diverse scholen en op enkele minuten afstand het metrostation en diverse uitvalwegen.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal, meterkast, toilet, trapopgang, en toegang tot de woonkamer en garage met bijkeuken.

De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt over een grote schuifpui naar de achtertuin. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een grote zit- en eethoek.

Aan de voorzijde bevindt zich de open keuken. De keuken uit mei 2023 is modern uitgevoerd met zwartkleurige kasten en een betonlook aanrechtblad. Verder beschikt de keuken over moderne inbouwapparatuur met o.a. een inductiekookplaat met ingebouwde afzuiger, combimagnetron, koelkast en vaatwasser.

De garage is verdeeld in 2 ruimtes. De voorzijde is voorzien van een elektrische garagedeur.

Via de garage heeft u toegang tot de bijkeuken met was- en droogopstelling, grote inbouwkast en keukenblok met close-in-boiler.

De gehele begane grond is voorzien van een houten vloer.

1E VERDIEPING

Overloop, 3 slaapkamers en ruime badkamer. De grootste slaapkamer bevindt zich boven de garage. De 2e slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en de 3e aan de voorzijde. De badkamer bevindt zich tevens aan de voorzijde. Deze is voorzien van een doucheruimte, ligbad, toilet en wastafelmeubel.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorgelegde laminaat vloer.

2E VERDIEPING

Overloop, 4e ruime slaapkamer. De ruime slaapkamer is voorzien van een grote dakkapel, groot dakraam en airconditioning. Verder heeft de slaapkamer een vaste kast met cv-ketelopstelling.

De 2e verdieping is voorzien van een doorgelegde houten vloer.

De woning is gelegen aan een rustige straat en beschikt over een voortuin en kleine oprit naar de garage. De diepe en brede achtertuin is gelegen op het westen en is onderhoudsvrij aangelegd met diverse terrassen, kunstgras, groen borders en een extra houten berging. De achtergevel is voorzien van een zonnescherm.

KENMERKEN:

- Goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning met 4 slaapkamers;

- Kindvriendelijke ligging aan rustige straat;

- Vlakbij winkels en scholen;

- Zolderkamer voorzien van airconditioning;

- Alle ramen (behalve dakramen) voorzien van grotendeels elektrische rolluiken;

- Moderne open keuken uit mei 2023;

- Volledig voorzien van gestuukte wanden;

- Gevels recent gereinigd, gevoegd en geïmpregneerd;

- Onderhoudsarme achtertuin op het westen;

- Garage met bijkeuken en extra houten berging;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Kunststof dakramen met dubbele beglazing;

- De woning is geheel geïsoleerd;

- Cv-combiketel uit 2013;

- Energielabel C;

- Perceel: 182 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: Circa 111 m2;

- Inhoud: circa 455 m3;

- Bouwjaar: circa 1987.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy