Molendijk 8

te Rhoon

€ 1.600.000,-- Kosten Koper

Deze LUXE RIETGEDEKTE VILLA heeft alles wat u zich kunt wensen! Aan een van de mooiste straten van het dorp Rhoon vindt u dit pareltje. Stijlvolle landelijke sfeer met modern comfort. De woning heeft een schitterende aanblik door de ligging op het perceel met GROTE ZONNIGE TUIN rondom en het kleur- en materiaalgebruik. Het riante woonhuis biedt u een sfeervolle woonkamer met gashaard, ROYALE LUXE KEUKEN met kook- en eeteiland en multifunctionele ruimte in de voormalig garage. Er is een masterbedroom met badkamer en suite op de begane grond. Op de 1e verdieping treft u 3 extra slaapkamers en een 2e badkamer. Een fijne verdeling: beneden voor uzelf, boven voor de kinderen of logees. Toegang tot de OPRIT VOOR MEERDERE AUTO’S krijgt u door de elektrische poort, waarachter u op de verschillende terrassen in de zon geniet in de stijlvol aangelegde tuin met terrasoverkapping. Wandelend bezoekt u de winkels in het dorpshart van Rhoon, brengt u de kinderen naar school of maakt u gebruik van het metrostation. Recreatief is de MOOIE GEMEENTE ALBRANDSWAARD zeer rijk: fraaie poldernatuur, een jachthaven en golfbaan, het Kasteel, verschillende restaurants en zoveel meer. Nodig uzelf gerust uit voor een persoonlijke rondleiding door dit heerlijke huis! Wij laten u graag de sfeer proeven.

INDELING:

BEGANE GROND:

Entree, ruime ontvangsthal met stijlvolle trapopgang, modern toilet met fonteintje. Vanuit de hal is toegang tot de woonruimte en de masterbedroom. Tevens bereikt u van hieruit de kelder op stahoogte met veel opbergruimte, ideaal te gebruiken als wijnkelder.

Binnenkomst aan de voorzijde in de riante living met sfeervolle moderne hout haard van het merk Boley. De woonkamer heeft een speelse indeling met meer dan voldoende ruimte voor een riante zithoek en grote eettafel. Aan de zijkant zijn openslaande deuren naar de tuin.

De royale eetkeuken voelt met het grote kookeiland als het middelpunt van het huis. Deze is ingedeeld met luxe opstelling van het hoogwaardige merk Boffi. De keuken is voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur: een 3-pits gaskookplaat, een Teppanyaki plaat, afzuigschouw, Quooker (2024), vaatwasser, stoomoven, heteluchtoven, wijnklimaatkast, warmhoudlade en koelkast. Tevens zijn er 2 spoelbakken en een ingebouwd afvalpunt aanwezig. Het keukeneiland loopt door in een verhoogde bartafel. Heerlijk om tijdens het koken alvast een wijntje te drinken of ideaal om ’s ochtends aan te ontbijten.

Aan de andere zijde van de ontvangsthal bereikt u de masterbedroom. Deze ruime kamer heeft mooi zicht op de groene tuin en een badkamer en suite. Hier vindt u een vrijstaand Jacuzzi ligbad, een designmeubel met dubbele wastafel en een inloopdouche met glazen deur en regendouchekop. Een heerlijke plek om te relaxen.

In de voormalig garage met openslaande houten deuren is een geheel nieuwe studio aanwezig. Deze ruimte is op diverse manieren te gebruiken bijv. als werkkamer of praktijkruimte. Verder is er extra opbergruimte in de aanwezige inbouwkasten en op de bergvliering. Verder zijn de kasten voorzien van een LG koel-vriescombinatie (2021), de CV-combiketel en was-/droogaansluitingen.

De gehele begane grond is voorzien van een lichtkleurige stenen vloer met vloerverwarming en vloerspots. De wanden en plafonds zijn glad gestuukt.

?

1E VERDIEPING:

Overloop, 3 slaapkamers, 2e badkamer. Op deze verdieping vindt u 3 ruime kinderkamers. Een sfeervolle kamer aan de voorzijde met dakkapel. Een kamer aan de achterzijde met opbergkast. De 3e slaapkamer aan de zijkant van de woning is bijzonder ruim, heeft een grote dakkapel en houten balken in het zicht. De 2e badkamer is modern uitgevoerd met grijze tegels op de vloer en gestuukte wanden. Er is een douchecabine, wastafel en 2e toilet (hangcloset).

De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaat vloer. De wanden zijn deels glad gestuukt en deels voorzien van spuitwerk. Alle ramen zijn voorzien van sfeervolle shutters.

BUITEN:

Door de elektronische toegangspoort rijdt u het erf op en zet u de auto op de lange oprit. Er is ruimte voor meerdere voertuigen. Visite laat u binnen via de voetgangerspoort. De tuin is rondom de woning gelegen, maar met name aan de zonnige voorzijde op het zuidwesten. Dit zorgt ervoor dat u uit verschillende vertrekken van de woning mooi zicht op de tuin heeft. De tuin is aangelegd met verschillende terrassen, gras, fraaie beplanting, en een riet gedekt houten tuinhuis. Als u in de tuin geniet van het buitenleven, ervaart u de rust die deze heerlijke locatie te bieden heeft.

?

KENMERKEN:

- Luxe riet gedekte vrijstaande villa;

- Dak en nokvorsten in 2023 vernieuwd;

- Geweldige locatie midden in dorp Rhoon;

- Zeer royaal met 4 slaapkamers en 2 badkamers;

- Lange oprit voor meerdere voertuigen;

- Nieuwe Elektronische poort met aftandbedieningen en evt. intercom;

- Nieuwe voetgangerspoort met slot;

- Riante tuin op het zonnige zuidwesten;

- Ruim houten tuinhuis met rieten dak;

- Terrasoverkapping/Serre, terras tegels en vlonder uit 2021;

- Gehele riolering binnenshuis vervangen (2024);

- Grotendeels v.v. kunststof kozijnen;

- Geheel v.v. dubbele beglazing;

- Nefit CV-combiketel uit 2016;

- Foto’s o.a. gemaakt door NVY Fotografie.

- Perceel: 1.260 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: circa 239 m2;

- Inhoud: circa 889 m3 ;

- Bouwjaar: circa 1950.

?

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy