Saffierlaan 12

te Rhoon

€ 495.000,-- Kosten Koper

Verkocht onder voorbehoud

Deze tot in de puntjes verzorgde hoekwoning is gelegen in de gewilde woonwijk “Portland” in Rhoon. De woning is modern afgewerkt en goed onderhouden. Het huis is o.a. voorzien van een luxe keuken, vloerverwarming en rolluiken verder beschikt de woning over een tuingerichte woonkamer met gashaard, moderne open keuken aan de voorzijde, 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping en een grote 4e slaapkamer op de 2e verdieping. De achtertuin is gelegen op noordwesten en biedt de gehele dag zon. Verder is de tuin voorzien van een zijpad, achterom en stenen berging. De fijne woonwijk is een ideale locatie voor gezinnen met kinderen. Op loopafstand treft u alle dagelijkse voorzieningen met diverse scholen, het winkelcentrum “Hof van Portland voor de dagelijkse boodschappen, openbaar vervoer (bus en tram) en diverse uitvalswegen (A15,A29).

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (7 groepen), trapopgang en moderne toiletruimte voorzien van porseleinen tegels en een fonteintje.

Via een schuifdeur heeft u toegang tot de woonkamer met open keuken.

De moderne Tieleman keuken uit december 2020 bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De keuken is van alle gemakken voorzien met o.a. een 4-pits Bora inductiekookplaat met ingebouwde afzuigkap, gootsteen met Quooker kraan en ingebouwde zeepdispenser, koelkast, vriezer, magnetron, heteluchtoven en vaatwasser.

De woonkamer aan de achterzijde is voorzien van een sfeervolle gashaard en beschikt over een groot raam en een deur naar de tuin. Verder is er een handige trapkast aanwezig voor extra opbergruimte.

De gehele begane grond is voorzien van een houtlook pvc-vloer met vloerverwarming.

1E VERDIEPING:

Overloop, 3 slaapkamers, ruime badkamer.

De grootste slaapkamer aan de achterzijde van het huis heeft een ingebouwde schuifwandenkast. De 2e slaapkamer ligt aan de voorkant. De 3e slaapkamer aan de achterkant is in gebruik als werk-/ kastenkamer, maar is zeker ruim genoeg als kinderkamer! De ruime badkamer is ingedeeld met doucheruimte, ligbad, wastafel en 2e toilet.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorgelegde laminaat vloer behalve de badkamer deze is voorzien van een PCV-vloer.

De 1e en 2e slaapkamer zijn voorzien van horren.

?

2E VERDIEPING:

Grote 4e slaapkamer. De zolderruimte is ingedeeld als slaapkamer en wasruimte. De trapopgang is voorzien van een wand en deur waardoor er een afgesloten slaapkamer is gecreëerd. Verder beschikt de ruimte over de was- en droogopstelling en is er extra opbergruimte achter de aanwezige knieschotten.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een zeilvloer.

BUITEN:

De woning is gelegen aan een rustige straat met voldoende parkeergelegenheid. De hoekwoning beschikt over een zijpad met poort aan de voorzijde en een poort aan de achterzijde naar het achterpad. De tuin is gelegen op het noordwesten maar biedt vrijwel de gehele dag zon. Verder beschikt de tuin over een stenen berging en is er zowel in de voor- als achtertuin een waterkraantje aanwezig. De achtergevel is voorzien van een elektrisch zonnescherm uit oktober 2020.

?

KENMERKEN:

- Goed onderhouden hoekwoning met 4 slaapkamers;

- Binnen en buitenkozijnen in 2019 geschilderd;

- Begane grond voorzien van vloerverwarming;

- Achtergevel voorzien van elektrisch zonnescherm (oktober /2019);

- Voorzien van rolluiken (begane grond elektrisch/ 1e + 2e handmatig);

- Moderne Tieleman Keuken uit december 2020;

- 8 zonnepanelen aanwezig;

- Slaapkamers voorzien van horren;

- Achtertuin op het noordwesten met vrijwel gehele dag zon;

- Zijpad met poort en achterom;

- Stenen berging in de achtertuin;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is geheel geïsoleerd;

- Intergas cv-combiketel uit 2021;

- Perceel: 142 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: Circa m2;

- Inhoud: circa m3;

- Bouwjaar: Circa 2007.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy