Lijsterlaan 14

te Rhoon

€ 1.075.000,-- Kosten Koper

Op een heerlijke rustige locatie om de hoek van het Dorpscentrum van Rhoon ligt deze jaren zestig bungalow met dubbele inpandige garage geheel vrij op een zeer ruim perceel van 1.014 m2. De ruime woning beschikt over o.a. 3 slaapkamers en is omgeven met een prachtig aangelegde zonnige tuin. De woning is gelegen op een heerlijke RUSTIGE en GROENE locatie gelegen op loopafstand van het centrum met diverse winkelvoorzieningen. Ook heeft Rhoon een eigen METROSTATION met directe verbinding naar ROTTERDAM zo bent u binnen 20 minuten in het STADSCENTRUM.

Bezichtig deze ruime bungalow en ervaar zelf de rust en privacy die deze woning u biedt.

INDELING:

Entree/ruime hal met garderoberuimte, meterkast en toilet (hangcloset) met fonteintje.

Vanuit de hal heeft u toegang tot de slaapkamers en de ruime woonkamer. De lichte woonkamer is voorzien van een uitbouw met airconditioning en beschikt over openslaande tuindeuren. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een riante zit- en eethoek.

De lichte keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur met o.a.: een oven, koelkast, vaatwasser en elektrische kookplaat. Vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken met cv- ketelopstelling, wasmachineopstelling en bergkast.

De ouderslaapkamer beschikt over een eigen badkamer met inloopdouche, toilet, wastafelmeubel en designradiator. Tevens is de slaapkamer voorzien van airconditioning.

De overige 2 slaapkamers hebben beiden vaste kastruimte en 1 slaapkamer daarvan heeft zelfs een eigen douche en wastafel.

Ruime dubbele garage met 2 automatische overheaddeuren en een aangebouwde berging.

KENMERKEN:

- Een heerlijk gelijkvloerse bungalow in een aangename rustige en groene omgeving;

- Om de hoek van het dorpscentrum van Rhoon;

- Voorzien van Airconditioning;

- Voorzien van vloer- en gevelisolatie;

- Voorzien van houten kozijnen dubbele beglazing;

- Ruime en zonnige voor- en achtertuin;

- Dubbele garage met overheaddeuren;

- Perceel: 1014 m2;

- Woonopperlvakte: 217 m2;

- Bouwjaar: 1963.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy