Barnsteenhof 120

te Rhoon

€ 900.000,-- Kosten Koper

Op zoek naar een ruim PENTHOUSE? Stop dan met zoeken en maak snel een afspraak voor een bezichtiging van dit fantastische PENTHOUSE op de 8e VERDIEPING met een woonoppervlak van 187 m2 en een geweldig blijvend panoramisch uitzicht over water en de polder. Vanuit de slaapkamer kijkt u uit over de immer fascinerende skyline van Rotterdam. De woning is luxe ingericht en van alle gemakken voorzien met o.a. een riante woonkamer met grote raampartijen, luxe half open keuken voorzien van inbouwapparatuur , 2 slaapkamers, ruime badkamer en aparte ruimte met infrarood sauna. Door de grote raampartijen rondom in de woonkamer, met gedeeltelijk een plafondhoogte van 4 meter, kunt u extra genieten van het mooie uitzicht. Het appartement heeft 2 ruime terrassen op het zuiden en zuidwesten zodat u de gehele dag van de zon kunt genieten. Het appartement is gelegen op een zeer centrale locatie op steenworp afstand van de winkelcentra “Carnisse Veste” en “Hof van Portland ”, goede openbaar vervoer verbindingen, sportverenigingen en recreatieve bestemmingen zoals “Oude Maas” en de Carnisse- en Rhoonse Grienden.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, afgesloten representatieve hal met video-intercom en brievenbussen, lift en trappenhuis, toegang tot de berging.

8E VERDIEPING: Vanuit de lift komt u in het portiek met slechts 2 entrees naar de penthouses.

Naast de ingang is de meterkast (9 groepen en 3 aardlekschakelaars). In de meterkast bevindt zich tevens een professionele waterontharder.

Bij binnenkomst treft u een ruime hal welke is voorzien van een grindvloer, met toegang tot alle vertrekken. Hier bevindt zich ook een garderobekast en het toilet.

De ruime woonkamer kenmerkt zich door de raampartijen rondom en deels een plafondhoogte van 4 meter met fraaie lichtinval en riant uitzicht. De gesloten gashaard met natuurstenen ombouw in de woonkamer maakt het plaatje compleet. Vanuit de woonkamer is er toegang tot beide terrassen.

De halfopen Siematic keuken is uitgevoerd met witte hoogglans kasten en een zwart natuurstenen (Star Galaxy) aanrechtblad en vloer. Verder beschikt de keuken over een koelkast, vriezer, keramische kookplaat met halogeen, afzuigkap, combi-oven en vaatwasser.

De badkamer heeft een ruim rond bad, douchecabine met Sunshower en een wastafelmeubel. Verder is de badkamer voorzien van vloerverwarming.

Er is een aparte geheel betegelde ruimte met een infrarood sauna en opbergkasten.

De masterbedroom is voorzien van een kastenwand en een inloopkast. Via de aluminium schuifpui heeft u direct toegang tot het op het zuidwesten gelegen terras.

De 2e ruime slaapkamer is eveneens voorzien van een kastenwand.

Wasruimte met opstelling van de wasmachine en droger, ketelopstelling en extra bergruimte.

Het gehele appartement is voorzien van spuitwerk wanden en plafonds, screens en horren.

KENMERKEN:

- Zeer verzorgd complex met liftinstallatie en video-intercom;

- Centrale ligging

- Berging in de onderbouw;

- 2 ruime terrassen

- Prachtig blijvend vrij uitzicht;

- Hardhouten- en aluminium/kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglazing;

- Verwarming door middel van een Remeha cv-combi ketel uit 2017;

- Het appartement is volledig geïsoleerd;

- Vve Bijdrage: bijdrage € 231,-- per maand, zeer goed functionerende VVE;

- Woonoppevlakte: 186 m2;

- Bouwjaar: circa 2001.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy