Laan van Avant-Garde 164

te Rotterdam

€ 459.500,-- Kosten Koper

Onder bod

Deze speels ingedeelde tussenwoning met ruime achtertuin treft u op een centrale ligging. De woning is gelegen om de hoek van de Zevenhuiser plas met diverse recratie mogeljkheden, op loopafstand van Sportcomplex Nesselande en binnen enkele minuten afstand van het winkelcentrum met alle winkels voor de dagelijkse boodschappen. Verder is er een goede verbinding met Rotterdam centrum doormiddel van het openbaar vervoer of via diverse uitvalswegen.

De woning beschikt over 3 verdiepingen met diverse indelingsmogelijkheden. Op de begane grond bevindt zich de keuken, woonkamer en een kantoorruimte / slaapkamer. Op de 1e verdieping bevindt zich de woonkamer, op de 2e verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer.

INDELING:

BEGANE GROND:

Entree, hal, toilet, woonkamer, open keuken, kamer. De begane grond biedt diverse mogelijkheden. Zo kan de ruimte ingericht worden als woonkamer en keuken maar ook biedt het de mogelijkheid om op de begane grond de eetkamer/ keuken te creëren en op de 1e verdieping een grote woonkamer. De kamer aan de achterzijde kan gebruikt worden als slaapkamer maar ook zeker als kantoor/ of speelruimte. Via de kamer en open keuken heeft u toegang tot de achtertuin.

1E VERDIEPING:

Woonkamer. Grote open ruimte met voldoende ruimte voor een riante zithoek. De woonkamer beschikt over een grote glasplaat met doorkijk naar de begane grond.

2E VERDIEPING:

Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. De grote slaapkamer bevindt zicht aan de voorzijde van de woning. De andere twee slaapkamers en de badkamer aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een ligbad, doucheruimte, toilet en wastafel.

BUITEN: De woning beschikt over een diepe achtertuin gelegen op het oosten. De tuin is voorzien van bestrating en groen borders en beschikt over een achterom.

?

KENMERKEN:

- Speelse indeling met diverse mogelijkheden;

- Centrale ligging;

- Houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing;

- De woning is geheel geïsoleerd;

- Verwarming en warm water doormiddel van stadsverwarming.

- Erfpacht afgekocht t/m 05-10-2099.

- Perceel: 134 m2 erfpacht grond;

- Woonoppervlakte: circa 109 m2;

- Inhoud: circa 386m3;

- Bouwjaar: circa 2001.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy